Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu

Dragi Križari,

tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“. Počinje danas 16. siječnja 2021. u 14h.

 

 

Crkva je trenutno u fazi muke i razapinjanja zbog Velikog otpadništva koje je pustoši iznutra i sa samog vrha hijerarhije. U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu molit ćemo za Katoličku crkvu da svi ostanemo u Istini Isusa Krista. Molit ćemo se na poseban način za svećenstvo i redovnike – da ostanu vjerni istinitim učenjima našega Gospodina.

 

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: francuskom, portugalskom, talijanskom, slovačkom, ukrajinskom, španjolskom, mađarskom, njemačkom, korejskom i vijetnamskom.

 

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na našem prvom globalnom molitvenom susretu za 2021. godinu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalJan16

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas informirati o detaljima kako se pridružiti. Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *