Približava se grozota pustoši

Dobili smo ove vijesti iz Italije preko osobe od povjerenja, koja ih je dobila preko svećenika od povjerenja, kako bi moglo izgledati lažno posvećenje, koje je već navodno pripremljeno u novom misalu. Najprije uvod,


PRAVO POSVEĆENJE:

 

Ustanovljenje Presvete Euharistije:

Sv. Matej, poglavlje, 26-26: dok su blagovali,Isus uze kruh, blagoslovi ga, razlomi ga, dade ga svojim učenicima i reče:”Uzmite i jedite, ovo je Moje Tijelo!

Zatim uze Kalež, zahvali i dade ga njima, govoreći:”Pijte svi, jer ovo je Moja Krv, Novog Zavjeta, koja će biti prolivena za mnoge na oproštenje grijeha. Ja vam kažem da neću više piti od ovog trsova roda, do onog dana kad ću ga piti novoga, zajedno  s vama, u Kraljevstvu Oca Svojega.” 

 

 

Sv. Marko, poglavlje 14 -22: I dok su blagovali, On uze kruh, i nakon što ga je blagoslovio, razlomi ga i dade njima, govoreći.”Uzmite, ovo je Moje Tijelo.” Zatim, uze Kalež, nakon što se zahvali, dade ga njima i svi su pili. On kaže:” ovo je Moja Krv saveza, koja se prolijeva za mnoge.” Uistinu vam kažem: Ja neću više piti od trsova roda, do dana kad ću ga piti novoga u Kraljevstvu Božjem.”

 

Sv. Luka, poglavlje 22-14: Kada dođe čas, sjedne za stol zajedno sa svojim Apostolima. I kaže im:”Toliko sam želio blagovati ovu Pashvu s vama, prije muke! jer kažem vam da je neću više blagovati, dok se ne ispuni u Kraljevstvu Božjem: “I uze Kalež, zahvali, i reče.”Uzmite i podijelite ga među sobom; jer vam kažem da odsad neću više piti od trsova loza, dok ne dođe Kraljevstvo Božje.”Zatim, uze kruh, zahvali, razlomi ga i podijeli ga njima, govoreći:”Ovo je Moje Tijelo koje je žrtvovano za vas; činite ovo Meni na spomen.”

Isto tako poslije Večere uze Kalež i reče.”Ovaj Kalež je Novi Savez u Mojoj Krvi koja je prolivena za vas.”   

 

Gornji tekst izvađen iz Svetog Pisma:

Edizioni Paoline – Prijevod od originalnog teksta. Rim, Veljača, 1964.

 

====================================

 

LAŽNO (NOVO) POSVEĆENJE:

 

NUOVO MESSALE (NOVA MISNA KNJIGA) —NOTA 79c —1254 pagine:

 

PRENDETE, MANGIATE E BEVETE.

QUESTO é IL MIO CORPO E IL MIO SANGUE.
FATTE QUESTO IN MEMORIA DI ME!

 

UZMITE, JEDITE I PIJTE.

OVO JE MOJE TIJELO I MOJA KRV.

ČINITE OVO MENI NA SPOMEN!

 

Ovo je novo lažno tkz. posvećenje, sve je strpano u ovih par rečenica i ne zna se uopće na koju svrhu i zašto… potpuno je uklonjena ŽRTVA, KRISTOVO OTKUPITELJSTVO GRIJEHA; 

Trijumfira otpadništvo rimskog biskupa Franje, HEREZA, LAŽNA CRKVA, LAŽNO EVANĐELJE, LAŽAN KRIST…sve je ljubav, ljubav ljubav….milosrđe, milosrđe, milosrđe….svi će u Raj, nema grijeha ni pakla, ni kazne, nema pravde ni Boga Suca, Kristova Žrtva nije više potrebna, dapače, bila je uzaludna…došao je Franjo i stvorio novo evanđelje, novog krista -sebe, daleko većega i svetijeg, mudrijega, milosrdnijega od Presvetog Spasitelja…

Evo narode Kraja Vremena, i ispunjene Apokalipse, Vjerodostojnosti i svrhe Marijinih Ukazanja, istinitost proročanstava Božjih proroka i proročica… 

TU SMO!!!!

 

Sve je uklonjeno. Nema Pretvorbe, nema Euharistijskog Gospodina Isusa, ni dvostrukog Posvećenja – Razdvojenog, napose Tijela i Krvi, kako je Gospodin Isus učinio i kako je napisano u Svetom Evanđelju (gore je u tekstu). Makle su se sve Gospodinove riječi, posebno one otkupiteljske na oproštenje grijeha, žrtvene, Novog Saveza ( Zavjeta), blagoslov, lomljenje, zahvala, Krv Kristova koja se prolijeva za mnoge (a ne za sve)…nema više prave Svete Misne Žrtve! Ako se sprovede Dekret o promjenama, neće vrijediti ni Sakramenti ni obredi. 

 

One Comment

  1. Olja

    Daa, da…odavna znam da će se to dogoditi u Crkvi Katoličkoj….
    Znači, počelo je, čak se u svojim dubinama radujem, jedino tako će se odvojiti Janjci od jaraca…..Sve je pod Božjom Kontrolom i tako mora biti,” kom obojci kom opanci”, što davno reče, narod naš vjerni…..!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *