Priprema nas za antikrista: Apokaliptični Bergoglio prorokuje strašne nevolje za čovječanstvo i dolazak čovjeka mira!

Gotovo svake godine lažni prorok koristi Božić da lansira novi napad na Crkvu. Tako ove godine svjedočimo otkrivanju otajstva anticrkve kroz progon i “laicizaciju” pravovjernih svećenika i istovremeno spašavanje i uzdizanje “svećenika” koji skandaliziraju vjerno stado bludom i otpadom od vjere.
No, mnogi su propustili poruke kojima lažni prorok Bergoglio priprema svijet na slijedeće apokaliptične događaje koji će izazvati daljnje očajavanje čovječanstva, ali i spremnost da se preda u ruke lažnog mesije, antikrista. Bergoglio lukavo koristi Došašće i Božić da vjernicima umjesto Krista ponudi kukavičije jaje antikrista. Na isti način koristi katoličke svetinje i blagdane, da ljudi naviknuti na fatimsku poruku prihvate njegova “proročanstva”. 
Tako je prije desetak dana, tijekom proslave Gospe od Guadalupe ponudio potresnu viziju budućnosti, rekavši da je vidio znakove još mračnijih vremena pred čovječanstvom (!). Rekao je da on ima strašnu viziju svijeta s “predznacima još većeg uništenja i pustoši”. Tako Bergoglio upozorava svijet, da ratovi, pošasti, skupoća i neimaština kojima svjedočimo nisu ništa u odnosu na ono što nas čeka. Zna li on to što nam pripremaju iz najužeg antikristovog kruga? Očekuje li on to širenje ovih ratova i mizerije? Slušajući ga kako govori, nadamo se da vjernici sada shvaćaju zašto ga Nebo zove lažni prorok – ne zato što se te stvari ne će dogoditi, nego zato što se koristi proročanstvima da potkopa Crkvu i pridobije ljude za anticrkvu i antikrista.
Lažni prorok tako nastavlja “gorko je vrijeme, ispunjeno tutnjavom rata, rastućom nepravdom, glađu, siromaštvom i patnjom”, ali u ovom “turobnom i uznemirujućem” vremenu postoje “predznaci još većeg razaranja i pustošiNaravno da je iskoristio ova zlokobna proročanstva da najavi ljudima dolazak mesije. Vjernicima će se učiniti kao uobičajena adventska poruka, no taj mesija kojeg on najavljuje nije Isus Krist…
U govoru Rimskoj kuriji 22. prosinca Bergoglio je govorio o mesiji kao mirotvorcu:
Želio bih reći još jednu riječ o temi mira. Među titulama koje prorok Izaija daje Mesiji je i titula “Kneza mira” (9,5). Nikada kao u ovo vrijeme nismo osjetili toliku želju za mirom. Mislim na ratom razorenu Ukrajinu, ali i na mnoge tekuće sukobe u različitim dijelovima našeg svijeta. Rat i nasilje uvijek su katastrofa. Religija ne smije biti podložna raspirivanju sukoba. Evanđelje je uvijek Evanđelje mira i u ime nijednog Boga ne može se rat proglasiti “svetim”.
Sjetimo se što nam je Isus rekao u Knjizi Istine – antikrist će se predstaviti svijetu kao mirotvorac, onaj koji će zaustaviti rat nakon tolikih neuspjelih pokušaja i svi će tada odahnuti.
I tijekom onog što je za pape Katoličke crkve bio tradicionalni Božićni blagoslov “Urbi et orbi”, ovaj uljez pozvao je svjetske vođe da slušaju “pozive princa mira” i zaustave rat u Ukrajini kao i “druge ratove, ovog Trećeg svjetskog rata“. Namjerno ne stavljamo velikim slovom “princa mira” jer znamo da on ne zaziva Našeg Gospodina Isusa. Dapače, u zadnjih 10 godina on Isusa na sve načine vrijeđa, a ovdje on zaziva svog saveznika, antirista, kojeg “kiti” Isusovim naslovom pripremajući naivini puk na veliku prijevaru – da povjeruju da je antikrist zapravo Krist.
Tako je u anticrkvi, a mi katolici nemojmo dopustiti da nas zavede lažni prorok, nego slavimo rođenje Krista, u Betlehemu prije 2000 godine, danas u srcima našim i čekajmo budno Njegov Drugi dolazak u godinama što predstoje.
Hvaljen Isus i Marija!

5 komentara

 1. Piŝete gluposti zaboravili ste na pobjedu Marijinog bezgrjeŝnog srca koja ce se desiti valjanom posvetom Rusije I na veliku opomenu koja će okonćat nevolju izazvanu resetom ekonomije I ruskim prodorom u srce evrope nije ni ćudo da trabunjate gluposti kad vjerujete u laži irske varalice

  • Ivan

   Hvaljen Isus i Marija, Davore! Nismo zaboravili na Trijumf Bezgrešnog Srca Blažene Djevice Marije niti na Drugi Dolazak Isusa Krista, no prije nego se to dogodi, jako je bitno da nas ne zavedu lažni prorok i antikrist koji će biti bačeni u ognjeno jezero skupa s onima koje su zaveli. Zato Bog s tobom i ne vrijeđaj više!

  • admin

   Hvaljen Isus i Marija, Davore! Nismo zaboravili na Trijumf Bezgrešnog Srca Blažene Djevice Marije niti na Drugi Dolazak Isusa Krista, no prije nego se to dogodi, jako je bitno da nas ne zavedu lažni prorok i antikrist koji će biti bačeni u ognjeno jezero skupa s onima koje su zaveli. Zato Bog s tobom i ne vrijeđaj više!

 2. Ivan

  Hvaljen Isus i Marija, Davore! Nismo zaboravili na Trijumf Bezgrješnog Srca Blažene Djevice Marije niti na Drugi Dolazak Isusa Krista. No, prije nego se to dogodi jako je bitno da ne podlegnemo prijevari lažnoga proroka i antikrista koji će biti bačeni u ognjeno jezero skupa s onima koji su ih pratili. Zato Bog s tobom i ne vrijeđaj više!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *