PRIPREMA ZA ŽIG ZVIJERI: SZO i EU najavili uvođenje globalnog sustava digitalnih vakcina-putovnica

Možda vam ovo djeluje kao naslov iz 2020. ili 2021. Ako ste mislili da ste se riješili ausweisa, digitalnih vakcina putovnica – krivo ste mislili!

Svjetska zdravstvena organizacija i Europska Unija upravo su najavile zajednički sustav uvođenja digitalnih vakcina putovnica. Taj sustav bit će korišten na svjetskoj razini, kako bi se nadzirala globalna mobilnost i štitili građani diljem svijeta od trenutnih i budućih prijetnji zdravlju uključujući i pandemije.

Ovo je objavljeno prekjučer na konferenciji za tisak u Ženevi. Niže su detaljnije informacije sa stranica SZO:

https://www.who.int/news/item/05-06-2023-the-european-commission-and-who-launch-landmark-digital-health-initiative-to-strengthen-global-health-security

Dakle EU- Zvijer sa deset rogova vrši globalnu pripremu za žig zvijeri u suradnji sa antikristovim slugama u SZO. Na stranici SZO najavljeno je da će prvi dio ovoga sustava postati operativan već u lipnju ove godine (dakle, odmah). Što to konkretno znači, i koje zemlje će to prve primjenjivati, očito ćemo uskoro saznati.

Nažalost, Hrvatska je bila jedna od zemalja koja je najrevnije provodila ausweis i to pod izlikom novaca od turizma. U Boga se uzdamo da nas ipak poštedi koliko je to moguće od ovoga zla i da obrati sotonjarske sluge u Hrvatskoj koje bi mogle raditi na uvođenju.

Sjetimo se SZO je nedavno uveo novi globalni pakt koji mijenja Međunarodnu zdravstvenu regulaciju i stvara platformu za naddržavnu globalnu vlast. Ovim korakom pripremaju sustav nadzora kojim će ta vlast upravljati životima ljudi širom svijeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *