Pro abortus “dobrotvorni radnici”, iskorištavali žrtve potresa u Haitiju, kao prostitutke

Izvršni zamjenik direktora Internacionalne dobrotvorne pro abortus – pro choice udruge Oxfam, dao je ostavku, dok se skandal oko zlostavljanja žrtava potresa u Haitiju, otkriva.

Prošlog tjedna, izašle su vijesti da su 2010 godine, stariji službenici Oxfam organizacije, koji su bili stacionirani u Haitiju nakon potresa, unajmljivali žrtve potresa kao prostitutke za sex.

Roland van Hauwermeiren, direktor Oxfama, priznao je kako je osobno koristio prostitutke. 

Hauwermeiren je sada optužen i za unajmljivanje seksualnih radnika u Čadu 2006 god. Kako je prenio Washington Post, to je bila godina, kada su stotine tisuća izbjeglica stvorile zdravstvenu krizu, bježeći od genocidnog rata u Sudanu.

 Izvor koji je pokazivao dokaze telefonske snimke razgovora sa tih seksualnih orgija, rekao je za novine, kako su se službenici Oxfama hvalili da imaju “mlado meso na roštilju.”

Također se navodi da su najvjerojatnije tu bila uključena i djeca.

U svom vlastitom izvješću Oxfam udruga ističe, kako su zaslužni za širenje kontracepcije i omogućavanje tisuća abortusa.

Međutim ono što šokira je izvještaj da je Katolička Služba Pomoći (CRS) dala Oxfamu 2011 i 2014 godine gotovo pola milijuna dolara donacija. 

Postavlja se pitanje zašto bi institucija (CRS), koja bi navodno trebala biti Katolička, sudjelovala u ovome?

Lauren Handy, pro life misionarka koja vodi Misiju Milosrđa, i koja živi sa Misionarima na Haitiju, pomažući u liječenju oboljelih od AIDS-a, radeći u dječjim bolnicama i brinući se za zatvorenike, rekla je kako nije iznenađena ovim vijestima iz Oxfama.

Rekla je kako su Haitiani u jako ranjivoj poziciji, navikli na iskorištavanje Oxfamovih radnika. Haitiani su jako umorni i jako ljuti, ali se još uvijek osjećaju zarobljeni od Zapadne pomoći, jer nemaju izbora.

https://www.lifesitenews.com/news/pro-abortion-charity-workers-used-haiti-earthquake-victims-as-prostitutes

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *