Pro gay svećenik James Martin predvodit će LGBT simpozij na javnom sveučilištu

Ožujak 05, 2018 god., Isusovački svećenik James Martin predvodit će jednodnevni simpozij 24.03. na sveučilištu Cincinnati. Gradeći Mostove – dijalog između Vjere, katolicizma i LGBT zajednice.

Osim James Martina, sudjelovat će i zagovornica pro gay brakova sestra Jeanine Gramick, LGBT aktivist i pobornik zaređenja žena Jamie Mason i gay teolog Andy Buechel koji će voditi i upravljati ovom diskusijom.

Jannine Gramick suosnivačica gay udruge New Ways Ministry (Novi načini službe), javno je ukorena od Vatikana 1999 god. zbog otpadničkog stava o homoseksualcima, koji je u suprotnosti sa stavom Crkve. Iz istog razloga zabranjen joj je rad sa homoseksualcima kao i javno djelovanje na tom polju. No ona nije poslušala te je nastavila širiti krivi nauk prema Katoličkoj zajednici te na taj način direktno štetila Katoličkoj Crkvi.

Jamie Mason je redovna kolumnistica za National Catholic Reporter, koja se zalaže za potpunu slobodu od Crkvenih učenja i prihvaćanje istospolnih brakova.

Andy Buechel je trenutno učitelj na Isusovačkom Sveučilištu u Cincinnatiju. Njegova disertacija na Teološkom Studiju imala je naslov: “Može li išta dobro izaći iz Nazareta? Perspektive u teologiji nastranosti”, iz koje se vidi jedno svetogrdno i bolesno razmišljanje autora, koji nema Božjeg Straha. Također se postavlja pitanje profesora ispitivača koji su pristali prihvatiti takvu blasfemiju, te ga nagradili sa doktoratom.

https://www.lifesitenews.com/news/fr.-james-martin-to-feature-in-homosexual-dissident-symposium-at-u-of-cinci

Svi oni predavat će na simpoziju pokušavajući okupiti što je moguće više vjernika, ispunjavajući na taj način riječi Knjige Istine, a i Biblije, kako će pred kraj ustati mnogi lažni proroci da zavedu narod.

Kao što vidimo trulež đavolske prevare duboko je zahvatila Katoličku Crkvu

gdje se na seminarima , duhovnim vježbama i predavanjima iz teologije naučava raznorazno krivovjerje.

Iz čitanja IV Korizmene Nedjelje : U one dane svi su svećenički poglavari i narod gomilali nevjeru na nevjeru, čineći gnjusna djela i oskvrnjujući Dom Gospodnji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *