Promijenjeni Oče Naš uskoro u službenoj liturgiji

Rim, Veljača 04, 2020 godine –  Talijanska Biskupska Konferencija objavila je da će službeno uvesti heretički prijevod molitve Oče Naš, kako je predložio Lažni Prorok.

Misal koji će sadržavati ovu novu molitvu Oče Naš, biti će objavljen za uskrsno vrijeme i uveden u liturgiju početkom Adventa, rekao je Nadbiskup Bruno Forte za Talijanske medije tijekom internacionalnog teološkog foruma, koji se održao u Lateranskom Sveučilištu u Rimu 27, Siječnja.

Trenutačno svi prijevodi molitve Oče Naš osim Francuskog, u skladu su sa Latinskom Vulgatom: et ne nos inducas in tentationem…ne uvedi nas u napast.

Podsjetimo se , Lažni prorok Bergoglio još je 2017 godine opisao ovaj prijevod kao “ne dobar”.

Lažni prorok Bergoglio izjavljuje: “nije Bog taj koji nas uvodi u napast, da bi vidio kako ćemo pasti. Ne, otac to ne čini…Onaj koji nas uvodi u napast je Sotona. To je njegov zadatak.”

Lažni prorok predlaže novi prijevod: ” ne napusti nas u napasti.”

Ovdje izdvajamo kritiku jednog Švicarskog poliglota, oca Reto Nay-a, na blasfemiju Lažnog proroka Bergoglia:

“Doista nemam pojma od kuda dolazi prijevod -ne napusti nas u napasti- koji nema uporište niti lingvistički niti duhovno. Zapravo novi prijevod čini se da insinuira da će nas Bog možda napustiti u napasti, što bi bilo ravno blasfemiji, jer prebacuje krivnju na samoga Boga kada mi Njega napustimo.”

Otac Reto Nay nadalje ističe, da se razumjeti ispravno riječi -ne uvedi nas u napast- može samo ispravnim razumijevanjem Svetog Pisma, jer onaj koji želi ići Isusovim Putem imat će napasti.

Jer Isus je rekao napasti moraju doći i kada molimo ne uvedi nas u napast, mi zapravo molimo Boga da nam se smanje napasti i da budemo oslobođeni od zla u našim svakodnevnim bitkama, koje čekaju sve one koji žele slijediti Isusa. I po riječima Isusovim “kada se ne bi skratili ti dani, nitko se ne bi spasio, ali zbog onih izabranih ti dani biti će kratki.”

( Na slikama se podsjećamo nemilih događaja sa amazonske sinode, gdje se Vatikan predvođen Lažnim prorokom službeno klanjao sotoni, a sada službeno mjenjanu Isusovu molitvu)

2 komentara

 1. Petar

  Nikola, što je vama za mir?

  Kako vi znate da mi koji čitamo i prihvaćamo ove tekstove nemamo mir?

  Ako mislite na mir sa svijetom i lažnom crkvom, on je nemoguć i nepotreban.

  Mir o kojemu govori Isus Krist nije od ovoga svijeta niti od lažnog proroka.

  Kristov mir je unutrašnja stvar onoga koji je u jedinstvu sa Kristom, njega ne narušavaju izvanjske prolazne stvari, niti buka i teologija ovoga svijeta.

  Mir daje Isus Krist i nema Mira bez Isusa Krista.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *