Proročanstva Knjige Istine o ubojstvima onih koji se suprotstave zloj skupini iz Vatikana

Vezano za nedavno objavljene vijesti o iznenadnoj smrti raznih boraca za Božju Riječ i Istinu u Katoličkoj crkvi, niže donosima konkretna proročanstva iz Knjige Istine o ubojstvima koje će provoditi Isusovi neprijatelji infiltrirani u Katoličku crkvu.

 

Pođimo od samog pape Benedikta. Isus je u poruci od 19. veljače 2013., kojih tjedan dana nakon Benediktovog odreknuća, navijestio nastojanje zle skupine da lažno optuže papu Benedikta i da izvrše njegovo ubojstvo. Govoreći o Benediktu Isus kaže:

 

On, protiv kojeg je zlonamjerno i namjerno skovana zavjera, je bio i biti će tretiran isto kao što sam Ja, Isus Krist, bio udaran i bičevan. Oni će ga sada pokušati ubiti, na isti način kao što su Mene ubili. Reći će da je on napravio zločin u kojem je on potpuno nevin.

 

Godinu dana ranije, u poruci od 18. siječnja 2012. naslovljenoj “Unutar Vatikana postoji jedan zao plan, da se Katolička Crkva razori” stoji:

 

Oni planiraju, da sa jednim „Diktatorom laži“ nadomjeste Svetog Zamjenika Isusovog, Papu Benedikta XVI. On će u savezu sa Antikristom i njegovom skupinom stvoriti jednu novu crkvu, da bi svijet vodili u bespuće… Unutar redova svećenika, biskupa, nadbiskupa i kardinala doći će do jednog velikog raskola. Jedna strana biti će protiv druge strane.

Oni pravi učenici morat će se sakrivati i morat će u skrivenosti propovijedati – ako to ne učine, bit će ubijeni.

 

Čini se da ulazimo upravo u ovu fazu. Pečat Boga Živoga ključan je kao zaštita od neprijatelja koji će pokušati ubiti Božje svjedoke. Ne zaboravimo, usprkos ovoj prijetnji Isus nas sada poziva da budemo hrabri svjedoci Njegove Riječi u mraku koji nas okružuje i da pokažemo istinsku ljubav za našeg Isusa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *