Putovanje u Irsku: u službi normalizacije grijeha

Irska zauzima istaknuto mjesto na mapi vladavine lažnoga proroka. Promotrimo promjene koje su se dogodile u toj zemlji u zadnjih 5 godina otkako je lažni prorok sjeo na stolicu Sv. Petra.

U svibnju 2015. godine „katolička“ Irska je sa 62% glasova izabrala unijeti u svoj ustav pravo na „brak“ u smrtnom grijehu sodomije. Gdje je snažna reakcija vrha Katoličke crkve na ovaj Irski nož u crkvena leđa kakvog bi se i sam Juda Iškariotski posramio? Nema je.  

U svibnju ove godine „katolička“ Irska je sa 66% glasova izabrala ukinuti ustavni amandman koji je štitio pravo na život nerođene djece i legalizirati masovna ubijanja nerođenih. Gdje je reakcija vrha Katoličke crkve? Nigdje. Odnosno takva da sada, tri mjeseca nakon sramnoga događaja lažni prorok organizira Svjetski susret obitelji u toj istoj Irskoj. Irskoj u kojoj se polovica Iraca starosti 15 do 34 godine uopće ne smatra katolicima, dok od onih koji se smatraju katolicima manje od 25% ide u crkvu.[1]

I dok cijeli svijet bruji o dolasku lažnoga proroka u Irsku, tiskaju se mnogi promidžbeni materijali za Svjetski susret obitelji s njegovim likom, okupljaju tisuće ljudi kako bi ga vidjeli… čuje li se glasni poziv Crkve na obraćenje ovakve Irske? Gdje su pozivi Crkve na obranu tisuća i milijuna nerođene djece čiji se pomor sprema? Čuje li se hitni poziv Crkve na obraćenje onih koji su ogrezli u sodomiji?

Irska je dakle šaptom pala. Pala je uz zaglušujuću šutnju iz Rima. No, da stvar bude gora Irska sada postaje zemlja primjer nove lažne crkve lažnoga proroka. Onaj koji misli da se Svjetski susret obitelj slučajno događa ove godine u Irskoj duboko se vara. Promjene koje su se u Irskoj dogodile otkako je lažni prorok sjeo na čelo Crkve duboko su isprepletene s njegovom misijom i zato je ovo putovanje kruna proteklog perioda. 

Isto tako nimalo nije slučajno što se sve ovo događa usred crkvene krize seksualnog zlostavljanja. Zašto? Zato jer gledamo kako danas irski premijer pred cijelim svijetom kritizira crkveni nauk o obitelji dok kraj njega lažni prorok šuti pognute glave.

Zato jer gledamo kako irski premijer kritizira Crkvu zbog svećeničkog seksualnoga zlostavljanja. Sad zamislite kakva je snažna poruka jadnim svećenicima širom svijeta, kad vide kako netko koga smatraju papom šuti pognute glave i ne osuđuje grijehe koji vape u Nebo, došavši u zemlju u kojoj je upravo kršćanska vojska hametice potučena na bojištu.

Oni vide da su usta Crkve začepljena seksualnim skandalima i razumiju da je to stav njihovih nadređenih kojeg treba pratiti. No ne vide da je sotona taj koji je zatvorio svećenička usta ovim skandalima. Ne vide da Krist vapi da budu hrabri svjedoci dok se Njega ponovno razapinje i dok milijuni duša hrle u pakao.

I upravo je to ono što je glavna svrha putovanja u Irsku – prihvaćanje nove realnosti grijeha, odnosno normalizacija grijeha i ugrađivanje grijeha u društvene norme, kulturu i društvenu svijest. Snažne poruke koje prenose svi mediji u službi su normalizacije grijeha:

Dvije trećine tradicionalno katoličke zemlje bira pravo na istospolne brakove i na abortus

Irski premijer: modernizirali smo zakone, razumijemo da brak ne funkcionira uvijek, da žene imaju pravo na vlastite odluke i da obitelji dolaze u raznim oblicima uključujući… istospolne roditelje.

Franjo šuti na sve ovo i posipa Crkvu pepelom.

Većina će ovo čuti i prihvatiti kao realnosti, logične i smislene, štoviše kao neophodnu modernizaciju i napredak jedne katoličke zemlje u odnosu na Crkvu koja je zaostala, ogrezla u grijehu i koja se mora promijeniti. Vide mladog irskog premijera koji je uspješno unaprijedio svoju zemlju i crkvenog lidera za kojeg se nadaju da će isto tako unaprijediti i modernizirati Crkvu.

Ovaj kontrast šalje jasnu poruku. Zato je Irska ključna karika i zemlja primjer u globalnoj normalizaciji grijeha i model za ostale katoličke zemlje u Antikristovoj agendi.

No iza lažne fasade irskih poruka mračna je pozadina. Irskim narodom vlada premijer, koji je javni grešnik i potpuno otvoren o vlastitoj nastranosti sodomije. On dakle Crkvu pred cijelim svijetom kritizira zbog tog istog odvratnog grijeha u kojem i sam živi. A Crkvom vlada lažni prorok koji uz pomoć mreže globalnih vladara razara tkivo Crkve, šalje poruke kojima se grijeh normalizira i gradi novu lažnu crkvu.

Gospodine smiluj nam se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *