Rat u Crkvi: Jude u Hrvata razotkrivaju se siktanjem protiv Krunice na trgovima

Domaći mediji, slugani globalističke elite, uključili su se punom parom u rat unutar Crkve. Na čijoj strani – ne trebate pitati. Pod svaku cijenu traže svećenika koji će napasti sve što je Bogu sveto. U zadnje vrijeme najviše im smeta Krunica na trgovima Hrvatske, pa traže tko bi je od svećenika mogao napasti. Do sada nisu mogli naći svećenika koji bi napadao Krunicu, pa su prije par mjeseci iskoristili nekog propalog bivšeg svećenika da napadne molitelje. Tragaju na sve strane. Čini se da preslušavaju svećeničke propovijedi kao u najgora udbaška vremena i traže od doušnika da im šalju snimke.

I na kraju našli su… Naravno, prvi je progovorio jurišnik Bergoglijeve anticrkve u Hrvata, Mate Uzinić. Njegova uloga uvijek je da probije led kako bi onda mogli za njim krenuti drugi rušitelji katoličanstva. Ljubimac sotonističkih medija Krunicu na Trgu nazvao je „zloporabom Vjere s političkim ciljem“, te da se „Crkva treba ograditi od toga“.

No, to nas ne treba zabrinjavati. Uzinić je izgleda „izašao iz ormara“ i sada otvoreno propovijeda anticrkvu. Zbog toga bi on stavio celibat „na izbor“, zato se protivi zabrani abortusa, zato kritizira Hod za život a ne kritizira paradu onih čiji grijesi vape u Nebo za Božjom osvetom. Drugim riječima on je sada otvoreno njihov, papagaj iluminata.

Uziniću, skini kolar i svećeničke halje – nisi ih dostojan!

 

Uzinića su ionako pravi vjernici „provalili“, on bi dogodine komotno mogao u „gej paradu“ kraj drugih političara. Zato neprijateljima Crkve on nije dovoljan. Medijskim lešinarima trebaju drugi koji će poput Uzinića osuti paljbu po hrvatskom katoličanstvu.

I tako eto nas opet – u Bosni! Jedan dnevni list izašao je s naslovom: „Fratar pred tisućama vjernika žestoko prozvao Kordića, a onda se okomio i na molitelje s trgova“. Naime, D. Kordić trebao je neprijateljima Crkve da od njega naprave „nakaradu“ koja se pojavljuje na Hodu za život. I tako je stvoren trend, trend pod kojeg su nažalost izgleda upali i neki fratri u BiH. U članku je objavljen video prijenos propovijedi fra Marija Katušića, gvardijana fojničkog samostana za blagdan sv. Ante u Busovači. Propovijed je uglavnom na mjestu, no onda dolazi ovaj dio kojeg su mediji protumačili kao napad na Krunicu na Trgu:

Drugu skupinu vjernika činili su oni koji smatraju da Isusa ljube. Njima nije potrebno nikakvo znanje o Bogu. Takvih je ponajviše. Oni stalno govore da treba izići na trgove, treba propovijedati Boga među drugima, a o Njemu ništa ne znaju. Ne znaju da treba drugome oprostiti. Oni nisu pročitali da Isus, sjeda za svima za stol, da Isus voli onoga Mateja carinika iz nedjeljnog Evanđelja. Ne, oni Isusa zatvaraju u svoje neznanje i često su prepreka drugim koji do Isusa žele doći, ne mogu od njih.

Nama koji pratimo strahote koje izlaze iz usta lažnog proroka očita je sličnost u ovim riječima fra Marija. Kao što lažni prorok „štedi“ riječi kad je grijeh u pitanju, a kad treba kritizirati Crkvu i katoličanstvo tuče iz svih oružja, tako i ovaj mladi fratar.

U vrijeme kad vlada totalno otpadništvo, koje se sada itekako vidi i u Bosni, neki fratri ne osuđuju otpadništvo, ne osuđuju zla današnjice poput rodne ideologije, sodomije, abortusa, eutanazije, razvoda, pornografije, poganstva, vještičarenja, idolopoklonstva, tranhumanizma i nebrojenih drugih grijeha koji se množe kao nikad prije. Ne pozivaju ljude da se vrate u crkve i da počnu ponovno ići na nedjeljnu Misu. Ne, oni poput Bergoglija napadaju one vjernike koji po njihovim mjerilima ne odgovaraju jer se protive, kao što fra Mario u propovijedi kaže „onima koji drugačije misle i koji žele drugačije živjeti“. Nije jasno na koga je ovdje fra Mario mislio, ali u zadnje vrijeme kada se govori o „onima koji žele drugačije živjeti“ najčešće se govori o tzv. LGBT skupinama i onima koji žele živjeti u teškom grijehu.

Što je loše u pozivu „na izlazak na trgove, u propovijedanje Boga među drugima“? Nije to upravo poslanje koje nam je dao Sam Isus? Da ironija bude gora, fra Mario tako govori baš na blagdan sv. Ante, koji je najpoznatiji po svojim propovijedima. To je zapravo poslanje kršćana i poslanje Crkve. Jedino se Jorge Bergoglio protivi Kristovom poslanju „idite i naviještajte Evanđelje“. Bergoglio to naziva prozelitizmom i burno govori protiv obraćenja na kršćanstvo.

Iskreno se nadamo da su mediji zloporabili riječi mladog fratra i da nije mislio osuditi molitelje Krunice na koju na Gospa i Nebo pozivaju sve PRAVE katolike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *