Religiozna konferencija nadbiskupije Los Angelesa prepuna transrodne ideologije

Ožujak, 21, 2018, Nadbiskupija Los Angelesa, za vrijeme svog godišnjeg Religioznog edukacijskog kongresa, ponudila je radionicu pod naslovom  “Transrodnost u našim Školama: Jedan Kruh, Jedno Tijelo,”

Voditelj je Arthur Fitzmaurice, a predavači su Shen Heckel – transseksualac (žena kao muškarac), Peggy Ehling, katolička majka čija je kćer rođena kao žensko, ali se identificira kao muško i Bryan Massingale, profesor teologije na Fordham Sveučilištu.

Fitzmaurice je otvoreno gay i trenutačno je istraživački direktor za tzv. Katoličko udruženje lezbijki i gay svećenika.

Za riječi katekizma Katoličke Crkve da su homoseksualna djela intrinzički zla, Fitzmaurice kaže: To je jezik koji se mora promijeniti. To je govor zla”.

2012 godine Fitzmaurice je odbio potpisati zakletvu pripadnosti Katoličkom nauku. 2016 god. poveo je peticiju u kojoj traži mijenjanja Katekizma Katoličke Crkve o homoseksualnosti.

Ehling podučava studente prve godine u Crkvi Sv. Franje u Burbank-u. Njena kćer koja se sada zove Skate, pohađala je Katoličku školu 13 godina.

Massingale je govorila na Simpozijumu Novi načini svećeničke službe, a koji su službeno odbijeni od Vatikana 1999 godine.

Ova radionica treća je po redu transrodnih radionica koja nudi LA Religijsko edukacijski kongres.

Odgovor Religijskom edukacijskom kongresu dolazi od Američke konferencije Katoličkih biskupa: 

“Ujedinjujemo naše glasove oko najtemeljnijih pravila našeg zajedničkog postojanja, poglavito da su ljudska bića muškarci ili žene, te da sociokulturalna stvarnost roda ne može biti odvojena od spola.

Djeca su posebno ugrožena kada im se kaže da mogu mijenjati svoj spol ili dati hormone koji će utjecati na njihov razvoj i učiniti ih možda neplodnim u budućnosti kada odrastu.

Roditelji zaslužuju bolje vodstvo o ovim važnim odlukama, a mi apeliramo na naše medicinske institucije da poštuju temeljne medicinske principe “prvo, ne štetiti”. Rodna ideologija šteti pojedincima i društvu, na način da širi pomutnju i sumnju u sebe.”

Potpisnici ovog dokumenta su između ostalih i Nadbiskup Charles Chaput iz Phyladelphie i Nadbiskup Joseph Kurtz voditelj odbora za religijske slobode pri Američkoj konferenciji Katoličkih Biskupa.

https://www.lifesitenews.com/news/la-archdioceses-religious-ed-conference-infested-with-transgender-ideology

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *