Rim se odrekao pape za Korizmu

Franjo je opet potukao niski rekord u posjećenosti  ljudi, ovaj put na Veliku Srijedu. Gdje su ljudi? Čak ni velika grupa novinara nije uspjela nadoknaditi manjak ljudi.

http://callmejorgebergoglio.blogspot.hr/2018/02/a-few-drops-of-rain-cannot-keep-crowd.html?m=1

To je jako dobro za ljude koji su odlučili ne ići. U Knjizi Istine Isus je upozorio svećenike koji će gutati laži iz usta lažnog proroka. Jedna vuče drugu. Dakle što manje hvaljenja i pristajanja uz zloga, to bolje. Ima neko vrijeme objavili smo vijesti iz Italije i vezano za to je bio komentar, na kojega smo čekali odgovor. Radi se o svećeniku u Italiji koji je upozorio vjernike da kad se na Svetoj Misi spomene više od jednog puta ime pape Franje, da izađemo iz Crkve; da se ne idemo pričestiti kad svećenik samo sa jednom rukom digne Svetu Hostiju i Kalež sa Krvlju Kristovom.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/crkva-u-italiji-danas/

Ovo je objašnjenje osobe koja je tamo bila prisutna, kako je ona to razumjela.

„Srce mi je radosno što ima duša koje razumiju i koje mudro osluškuju događanja u Crkvi. Nisu ravnodušni, oprezno bdiju, čuju i vide. To je djelo Duha Svetoga čija će se Snaga sve više umnožavati i Njegov Božanski Oganj temeljno nas pročistiti i obnoviti, probuditi.

Kako da se posve jasno oslovim i odgovorim. Moram se koncentrirati na propovijed svećenika X baš u onom času kad je on govorio o tome. Upravo se dobro sjećam ovih rečenica o rimskom biskupu Franji. To je bilo uistinu snažno upozorenje kad je naglasio da ako više puta čujemo spominjanje rimskog biskupa, da izađemo iz Crkve. Da, u ovom komentaru to je dobro povezano i bilo bi upravo tako. Svećenik je ovo upozorenje da izađemo iz Crkve naglasio vrlo snažno i bez sumnji. Bilo nam je jasno da je mislio na snagu zla i negativnosti koja silazi na nazočne u Crkvi zbog ponavljanja imena rimskog biskupa, naime, zbog hvale djelovanja samoga zloga. 

Sklonimo se, to je njegov savjet. 

Izađimo kad se u Crkvi hvale djela tame i zloga preko imena sadašnjeg rimskog biskupa. 

Također nam je bila jasna snaga grozote i strašnog obeščašćenja kada svećenik pri Pretvorbi neće da sa dvije ruke podigne Euharistijskog Kralja i Gospodina, nego samo jednom. Svećenik X je to snažno dva puta ponovio. On je svaki put bio jači u preporuci da se ne idemo nikada pričešćivati kada tako učini svećenik. Kad je upitan, da ako Pretvorba vrijedi, a svećenik svejedno digne Gospodinovo Tijelo i Kalež Krvi samo sa jednom rukom, jeli se može onda pričestiti: odgovor je bio – NE! Svakodnevno smo udarani liturgijskim protestantizmom i svakojakim svetogrđima pa posebno nastojmo ne prihvatiti ovakva grozna obeščašćenja.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *