Saudijska Arabija: I nama je dosta Palestinaca

Oštar i neviđen napad saudijskog princa Bandar bin Sultana bin Abdulaziza na palestinsko vodstvo, tijekom intervjua koji je emitirala saudijska televizija Al-Arabiya 6. listopada, dodaje Saudijsku Arabiju i njene građane na rastuću listu Arapa koji Palestince smatraju „nezahvalnima“.

Tijekom intervjua princ, bivši saudijski veleposlanik u SAD-u, rekao je da je “palestinska stvar pravedna, ali njezini zagovornici su neuspješni, a izraelska je nepravedna, ali njezini su se zagovornici pokazali uspješnima.”

Optužio je Palestince da se slažu s neprijateljima Saudijske Arabije, Iranom i Turskom, a kritizirao ih je što su Ujedinjene Arapske Emirate i Bahrein optužili za izdaju jer su pristali uspostaviti odnose s Izraelom.

Također je optužio Palestince za nezahvalnost prema Saudijskoj Arabiji i drugim arapskim zemljama koje su ih desetljećima podržavale.

Ovaj razvoj događaja na Bliskom Istoku je značajan za nas jer nam daje uvid o drugoj osobi koja radi sa lažnim prorokom u ovo vrijeme na konačnom porobljavanju čovječanstva, a to je antikrist.

U Knjizi Istine je rečeno da će se antikrist skoncentrirati na Izrael i mirovni plan na Bliskom Istoku.

Sada gledamo neke stvari koje su bile nezamislive prije čak deset godina. Najnovije uspostavljanje odnosa između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina sa Izraelom je jako značajno za ovaj smjer u kojemu očito ide i Saudijska Arabija, a i drugi sa Arapskog poluotoka.

Vidimo kako se u ovom intervjuu stvara pritisak na palestince na savim novi način i sigurno je da antikrist stoji iza ovog mirovnog plana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *