Schonborn u Beču homo koncertom tumači Amoris Laetitia

Christoph Schönborn, bečki kardinal nadbiskup nedavno je dopustio u katedrali Sv. Stjepana “rock” glazbeni koncert koji je održao homoseksualac Philipp Hochmair.

Nema nikakvog opravdanja, čak ni “sveti” obred prikupljanje sredstava za žrtve AIDS-a ne može opravdati ovu bogohuljenje i svetogrđe.

Što bi laici trebali učiniti kako bi vratili našu vjeru i naše crkve od ovih trulih ljudi, ovih vukova, tih trulih, ženskomuških faktora kao što je Christoph Schönborn? Postoje li još katolici u Beču?

Jeste li u Beču toliko korumpirani da ne možete vidjeti zlo koje je Schönborn učinio ovim činom?

Ipak, što se može očekivati ​​kada Rim dopusti da svjetlosna emisija bljesne na Bazilici Sv. Petra na blagdan Bezgrješnog Začeća?

Zlo smrada dolazi od Bergoglia do svih tih prljavih čudovišta. Sjetite se da je zločinac Schönborn, veliki teolog, baš kao Kasper i da je Bergoglio rekao da bismo njega trebali tražiti zbog ispravne interpretacije Amorisa Laetitia.

Ovo je čisto zlo.

Ako ništa drugo, ima još nešto malo katolika, koliko nas je ostalo kako bi ovo rekli i prokazali ovu prljavu klerikaturu Schönborna dok se ne pokaje i učini javnu naknadu za ovaj skandal.

http://voxcantor.blogspot.com/2018/12/christoph-schonborn-cardinal-archbishop.html

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *