Seminar: Priprema za Drugi Dolazak Našega Gospodina Isusa Krista

 

 

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari i prijatelji vojske Ostatka,

pozvani ste na Globalni seminar pod naslovom Pripremite se za Drugi dolazak našeg Gospodina Isusa Krista u ponedjeljak, 17. travnja 2023. u 20:30h

Ovo je link za Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83170911639

 

Događaji koji se sada odvijaju u Crkvi i svijetu podržavaju vjerovanje da smo u Posljednjim vremenima.
Doktrinarna zbrka i heretička učenja razapinju Crkvu iznutra. 
Ratovi i glasine o ratovima se događaju po cijelom svijetu. 
Vlade izrađuju zakone protiv života koji dopuštaju abortus, eutanaziju i istospolne brakove.

 

Pokušavajući pronaći smisao u svemu tome, neki su ljudi objavili vlastito tumačenje Knjige Otkrivenja o posljednjim vremenima i Drugom dolasku Isusa Krista.
Ali kao što je napisano u 5. poglavlju Otkrivenja, samo je Isus Krist, Janje Božje, Lav iz plemena Judina dostojan otkriti sadržaj knjige Otkrivenja.
Isus je otkrio detalje o Svom Drugom dolasku, u svojoj prorečenoj Knjizi istine, kako bi pripremio čovječanstvo za Svoj Kraljevski povratak.
Slušajmo našeg Gospodina Isusa putem ovoga Seminara u trajanju od jednog sata, dok objašnjava svoj Drugi Dolazak i što sve moramo učiniti kako bismo pripremili sebe i svoje voljene za Njegov slavni povratak:

“Govorim zbog Svoga Božjega Milosrđa, kako bih vas pomogao spasiti, Moja djeco, kako bismo se ujedinili kao jedna Sveta Obitelj u Novom Raju. Ne želim da Mi prevarant otme ni jednu dušu. Važno je da se Moj Glas čuje.”     Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist 12. siječnja 2011

Pozovimo sve, katolike i ostale kršćane, te sve one različitih vjeroispovijesti i vjera, na ovaj Seminar kako bi se i oni mogli pripremiti za Drugi Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.
Isuse, uzdamo se u Te!

 

Hrvatska koordinacija – Isus čovječanstvu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *