“Sinoda u sjeni” – Konspiracija s ciljem ukidanja celibata i uvođenja ženskog svećenstva

Lažni proroci spremaju se zadati novi bolni udarac Crkvi. Sinoda o obitelji, naziv je predstave koju smo gledali u drugoj i trećoj godini vladavine Bergoglija, kada je pokrenuo „revoluciju sinodalnosti“ kao platformu za promjenu Crkvenog Nauka.

Sada po istom receptu gledamo novi šou: amazonsku sinodu.

Cilj je uvijek isti – izbaciti Božji nauk i Tradiciju iz Crkve i tako razbiti Njene temelje.

Protagonisti su također isti. Prvak St. Gallenske mafije, Walter Kasper i ovoga puta vuče konce iza zastora.

Kao što mu je 2014. lažni prorok dao ključnu ulogu u pokretanju sinoda o obitelji, kada se obratio kardinalima na uvodnom konzistoriju u veljači te godine i pokrenuo priču o omogućavanju svetogrđa kroz pričešćivanje javnih preljubnika, tako i ovoga puta Kasper priprema teren za novu revoluciju.

Baš kao što su pred sinodu 2015. godine, uz blagoslov lažnoga proroka zavjerenici održali tajnu sinodu u sjeni da pripreme teren za promjenu Crkvenog nauka, tako i pred amazonsku sinodu imamo isti scenarij – „sinodu u sjeni“.

Ovogodišnji tajni sastanak za pripremu promjena koje se očekuju od amazonske sinode održan je 25. lipnja. Tko je jedan od suučesnika? Naravno, Walter Kasper. Uz njega, na sastanku je bio niz predstavnika njemačke posrnule crkve kao i Lorenzo Baldisseri, glavni tajnik Biskupske sinode, još jedna ključna Bergoglijeva osoba koja je prethodno kormilarila sinodom o obitelji.

Što je bio cilj sastanka? Otvoreni poziv Crkvi da odbaci celibat i prihvati ženski đakonat. Suučesnici traže od amazonske sinode, koja se ima održati od 6. do 27. listopada ove godine, da uspostavi strukture koje će osigurati da se ove promjene provedu.

Kako prenosi Gloria.tv Kasper je kasnije u medijima pokušao zanijekati vijesti o ovome sastanku kao „apsurdne“ rekavši da se radi o „kleveti“. No, uskoro je opovrgnut, jer je objavljeno izvješće sa ovoga sastanka iz kojeg je bilo jasno da je svrha sastanka bila ukidanje celibata i traženje ženskog đakonata.

Dakle, sve je isto kao i prije pet godina. Iste metode, isti lažni proroci. Cilj – nova rana u Kristovom Mističnom Tijelu. Novi čavao u Njegovom Tijelu. Tada je to bilo svetogrdno pričešćivanje javnih preljubnika, sada ukidanje celibata i uvođenje ženskog svećenstva.

Krist je u agoniji dok se Njegova Crkva slama i muči. Gdje su Njegovi učenici, gdje su pastiri, biskupi i kardinali?

Poput Svetog Ivana, samo pokoji su s Njim na Kalvariji. Tako je kardinal Walter Brandmüller, jedan od preživjelih Dubia kardinala, jasno rekao – Instrumentum Laboris amazonske sinode heretičan je dokument kojega treba odbaciti.

Kardinal Brandmüller svijetli je primjer da je i među Nijemcima ostalo pravovjernih prelata.

A Bergoglio, lažni prorok, 29. lipnja šalje pismo njemačkim biskupima najavljujući im da je Crkva „na prijelazu u novu eru“ i da joj predstoji „fundamentalni proces transformacije“.

Od ovih riječi krv se ledi u žilama.

Gledamo prema našoj Kalvariji.

Tko će biti uz Krista dok Ga razapinju, a tko će Ga izdati za trideset srebrnjaka?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *