Skandalozno, šokirajuće: Vatikan će kao govornika ugostiti pro-abortus autora ” Populacijske bombe”

Vatikan će ugostiti Dr. Paula Ehrlicha neprikosnovenog oca modernog pro-abortus-pokreta za kontrolu stanovništva, da predstavi rad na nadolazećoj konferenciji u Vatikanu. Činjenica da je Paul Ehrlich reklamiran kao govornik na Vatikanskoj konferenciji  “Biološko Izumiranje” je skandalozna – rekla je Maria Madise, menadžer lista-Glas Obitelji.

Kroz svoj izbor govornika za predstojeći događaj, Pontifikalna Akademija daje poruku simpatije za radikalnu agendu o okolišu, unatoč tome da ona ide ruku pod ruku sa abortusima, kontroli rađanja, te totalnom manjku suosjećanja za stvarne siromahe u sadašnjem svijetu -nerođenu djecu. Ehrlich autor bestselera Populacijska bomba govorit će u Vatikanu na konferenciji koja će raspravljati “kako spasiti prirodni svijet”. Ehrlich u svojoj drugoj knjizi Ekoznanost poziva na obavezne zakone populacijske kontrole, koje uključuju uvođenje obaveznih abortusa kao način borbe protiv populacijskog rasta. Jedna od njegovih izjava je: „dozvoliti ženama da imaju djece koliko god žele je kao dozvoliti ljudima bacati smeće u dvorište susjeda koliko žele“. Slična ovoj je Franjina izjava 2015 god. na letu Filipini – Rim: „katolici se ne moraju množiti kao zečevi“.

Konferencija sponzorirana od Pontifikalne Akademije znanosti i socijalne znanosti, osvrnut će se na navodnu neodrživost između svjetske populacije i onog što je zemlja u mogućnosti proizvesti.

Reggie Littlejohn, osnivačica Ženskih prava bez Granica, koja se bori protiv forsiranih abortusa u Aziji, rekla je da je bila zapanjena Vatikanskim izborom govornika. Rekla je da su Ehrlich-ova razmišljanja utjecala na Kinesku politiku jednog djeteta. Stefano Gennarini direktor centra za Obitelj i Ljudska prava, rekao je da je Ehrlich također odgovoran za selektivne kao i forsirane abortuse i sterilizacijske programe diljem svijeta, kao sredstvo populacijske kontrole. Gennarini se pita, zašto bi Vatikan pozvao kao govornika nekoga koji odbija učenje Katoličke Crkve.

Steven Mosher, predsjednik Populacijskog Istraživačkog Instituta, kritizirao je Vatikanski izbor Ehrlicha kao neprikladnog govornika. Postoje mnogi vjerodostojni Katolički znanstvenici čije činjenično dokazana mišljenja treba objaviti njihova Crkva. Što je slijedeće? Pozvati Raula Castra da govori o ljudskim pravima? – dodao je. Mosher je rekao da nema nikakve razlike između Vatikanske konferencije i sličnog događaja koji će se voditi na sekularnom ateističkom univerzitetu. Dodao je da dok traže rješenje za trenutačno stanje planeta zemlje, zašto te iste Katoličke institucije ne predlože promoviranje Kršćanstva, kao najveće sile dobra na zemlji, umjesto uzaludne propagande bezbožnih i ispraznih teorija.

Komentar: Knjiga Istine 19.01.2013. ” Pobačaj je najteži grijeh u Očima Moga Oca. Njemu se ne može iznijeti nijedan razlog, koji može opravdati taj zločin protiv Božjeg Stvaranja. Pobačaj je uvreda Svetom Stvaranju čovječanstva i sa sobom donosi strašnu kaznu.”

“Mnoge jadne duše vjeruju kako pokazuju samilost kada opravdavaju pobačaj, ali sve što čine jest da opravdavaju ubojstvo, što je težak grijeh.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *