Sluge Božje i sluge lažnoga proroka u Hrvata

Dok zli svijet za Uskrs kamenuje i razapinje hrabrog pastira don Josipa Delaša, oligarhijski mediji globalističke elite poput HRT-a i Jutarnjega lista daju priliku da svoj kamen po njemu baci i Mate Uzinić. Namjerno izostavljamo titulu biskup, jer ovo što ćete pročitati nije dostojno biskupske slave. Spomenuti je Uzinić, kojeg inače oligarhijskih mediji u Hrvatskoj veličaju kao slugu lažnoga proroka Bergoglija, kako prenosi Jutarnji list za HRT tom prilikom izjavio slijedeće:

„Sve mjere koje su donesene i koje idu za tim da se zaštiti život najugroženijih među nama svima su pokazale da je ljudski život ono što je najviša vrijednost i da je sve drugo čega se odričemo, poput euharistije, ipak manje vrijedno.“

Zamislite, taj što nosi biskupsku odjeću izjavljuje kako je Euharistijski Bog manje vrijedan od prolaznog, fizičkog života nas smrtnika!

On na Uskrs, kada je naš Bog umro za nas bijedne grešnike i nedostojne robove Božje, izjavljuje da je Njegova Žrtva – Euharistija, manje vrijedna od nas i naših zemaljskih života!

Zemljo otvori se! Gospodine smiluj se! Čuj naše vapaje i smiluj nam se u ovoj suznoj dolini!

Lažni prorok Bergoglio (lijevo) i njegov sluga M. Uzinić (prerušen u biskupa)

Pa kako više itko, tko se danas usudi zvati kršćaninom i katolikom može slušati zapovijedi onih koji su se od Boga odmetnuli? Kako ne vide da je u središtu njihove religije čovjek, a ne Bog?

Istinskim katolicima u Hrvatskoj sada je kristalno jasno da je ogroman dio Katoličke crkve u Hrvata, predvođen ljudima u biskupskoj odjeći šaptom pao pred navalom bijednoga koronavirusa.

 

Srušili su se kao kula od karata i pali u ponor apostazije!

Ostatak istinske Katoličke crkve u Hrvatskoj čine svećenici poput don Josipa Delaša, prof. dr. don Mladena Parlova i ostali Bogu još uvijek vjerni svećenici koji će im se priključiti i za koje sada zdušno molimo, te vjernici koji ih podržavaju.

Primjer don Josipa Delaša, podsjeća na svetoga Iliju, koji je sam ostao kada su svi drugi prigrlili Baala. Ali, Ilija je grmio i poubijao Baalove svećenike na slavu Božju, a od tadašnjeg ostatka nastao je opet veliki narod.

Nek nauče iz Ilijinog primjera oni koji danas služe Baalu lažnoga proroka i ekstremnog sekularizma koji pod paravanom borbe protiv pandemije svoju ružnu zmijsku glavu istura protiv Boga!

Obratite se Istinskom Bogu koji već kuca na vrata da nam svima sudi!

6 komentara

 1. Zvonimir

  Nadam se da će ovo vrijeme pred progona kršćana kojemu svijedočimo iznjedriti malo stado iskrenih službenika Kristovih koji će pripremiti teren za KATAKOMBE koje su pred nama i koje će biti jedino riješenje za održavanje sv. Misa a vjerojatno je to već i sada jedino moguće riješenje.

 2. Tonći Čukušić

  Hvaljen Isus i Marija drage sestre i braćo, hrvatice i hrvati najprije da Vam čestitam Uskrs jer jučer nisam mogao jer sam bio u pritvoru zajedno s sinom (crkva Sv.Lepolda Mandića Sirobuja).
  Nažalost više novinare ne smijemo ni krivo pogledat jer mogu protiv nas pokrenuti kazneni progon jer su oni prije tri miseca postali važniji od policajaca i vojske postali su službene osobe,ali o njima nećemo hvala.
  Bogu hvala na Živani Šušak Živković novinarki koja kazneno progoni mene i sina jer sam postao još čvršći u vjeri u Isusa Krista spasitelja i otkupitelja hvala Bogu što joj mogu oprostiti i nemam mržnje u sebi nikakve.
  Te vas sve braćo i sestre molim klečeći da se ujedinimo svi zajedno kao ’91 s krunicom u ruci s pouzdanjem u Boga i u sebe.
  Nemojmo gledati tuđe mane i greške nego sve samo dobro jer jedino jedinstvo može izvući našu Hrvatsku iz ovih vrlo teških vremena.
  Na predstojećim izborima ako se ne ujedinimo kao ’91 nećemo pobjediti ove mračne sile koje žele uništiti hrvatsku i hrvatski narod.
  Neka nas blagoslovi trojedini Bog Otac, Sin i Duh Sveti i neka nas Majka Božja Marija zaštiti svojim plaštom od sveg zla koje se nadvilo nad hrvatskim narodom.
  Koji mole neka mole krunicu Božjeg milosrđa u 15 sati svaki dan ili kada mogu.
  Pridruže nam se u molitvi za domovinu svaki četvrtak po cijeloj Hrvatskoj.

  Tonći Ćukušić

  (ovaj tekst prenosimo ovdje u ime gospodina Ćukušića)

 3. ivana

  Imaju novi misal izmjenjeni ,sad i idealna prilika da sve to pogansko polako uvedu.Nema im vjernika mogu sve to polako spremat za uvest kako piše u knjizi istine.Razvodnjeni nauk,pa lažni nauk,pa promjena sakramenata do ukidanja.Na kraju će slavodobitno sjesti s krunom na čelu antikrist.A mi se isčuđavamo.sve prorečeno u knjizi otkrivenja i porukama Majke Božje do čudesne knjige istine prorečene od proroka Danijela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *