Sotonisti prizivaju Antikrista – Vojska Ostatka ne spava

Sotonistički marš za jedinstvenu svjetsku vladu održat će se u najmanje 9 američkih gradova 21. lipnja za vrijeme pomračenja sunca. Mjesec će se poklopiti sa suncem i vidjet će se obrub svijetla kao prsten od vatre.

Namjere marševa su da se stvori kaos, a neki nagađaju kako bi demonstranti mogli pokušati podići sotonističke spomenike na postojećim mjestima na kojima su srušeni konfederacijski i drugi navodno rasistički spomenici.

Većina protesta održat će se u sljedećim gradovima:

Jacksonville, Florida

Raleigh, Sjeverna Karolina

Cincinnati, Ohio

Columbus, Ohio

Washington DC

Madison, WI

Buffalo, New York

Niagarski slapovi, NY

Salem, OR

Sotonisti izlaze navodno da bi se otkrila proročanstva. Proročanstva koja im daje sotona, a u koja oni vjeruju, iako je teško razumjeti kako netko može vjerovati ocu laži.

Da bi se ovo blokiralo, koliko je moguće i da bi bilo što manje štete za duše, Vojska Ostatka organizira molitvu.

Centralni molitveni događaj Vojske Ostatka je noćas u 3:00 po našem vremenu, a organizira se u SAD-u u vrijeme ovih marševa, kad će se Vojska Ostatka širom svijeta okupiti na jednosatnu molitvu.

U Europi ćemo napraviti molitvu i bdijenje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom večeras od 21:30 do 2:30 u noći, a neki će se nakon ovoga pridružiti Centralnom događaju.

Oba ova događaja se odvijaju preko Zooma, a za linkove molimo vas kontaktirajte Križare!

Koliko je Misija Knjige Istine briljantna pokazuju jednostavne stvari i pojedinosti koje Bog slaže u mozaik onima koji vjeruju. Tako smo ima 7 godina točno na današnji datum dobili Poruku od Isusa u kojoj Isus opisuje način na koji sotona zavodi sotoniste. Iz Poruke ovdje donosimo izvadak:

„Sotona je vrlo oprezan u tome kako zarobljava njihove duše. On im pokazuje velike vizije budućnosti, za koju im kaže da je njihova. On im govori o velikim događajima, koji će se dogoditi u budućnosti, koje oni moraju iskoristiti. Sve su laži. Ništa od onoga što im on govori nije istina. Sotona ima mnoge moći, koje mu je dao Bog, kao Luciferu, jednom od najmoćnijih anđela u hijerarhiji Moga Oca. On pokazuje svojim sljedbenicima predivne slike veličanstvene budućnosti, za koju kaže da će biti njihova, ako mu predaju svoje duše. Oni vjeruju u njegova obećanja budućnosti.

Najveća laž jest da sotona može proricati budućnost, ali to nikada ne može biti. Proročanstvo može doći jedino od Boga.“

Cijelu poruku pročitajte ovdje:

824. NAJVEĆA LAŽ JEST DA SOTONA MOŽE PRORICATI BUDUĆNOST, ALI TO NIKADA NE MOŽE BITI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *