Sretan i blagoslovljen Uskrs Kralja našega Isusa Krista

Sretan i Blagoslovljen Uskrs svima vama koji dolazite na ovaj prostor Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

Dao nam dobri naš Gospodin i Kralj da budemo vjerni svjedoci za Njegovu Slavu i da Njemu ostanemo vjerni do kraja, bez obzira kako teško i bezizlazno stvari izgledale. Dao nam Bog da uvijek gledamo u Njega i Njegovo obećanje Vječnoga Života. Uistinu nema toga užitka ili materijalne stvari na ovome svijetu, koju bi nam sotona mogao ponuditi, a koja se može usporediti sa obećanjem našega Kralja Isusa Krista. Realno gledano, stvarno je glup izbor koji danas neki čine u Hrvatskoj – stati uz sotonu, a znati da je on kralj laži.

Na žalost vidimo u Hrvatskom narodu otpad od političke elite, kako prelazi i na Crkvenu, što i nije iznenađujuće s obzirom da se u Hrvatsku Crkvu puno toga provuklo preko Vatikana II, a neke tradicionalne stvari, u prvom redu Tradicionalna Misa, su naprosto komunistički iskorijenjene iz Hrvatske Crkve.

Molimo se Gospodinu da bar neki od Hrvatskih biskupa progledaju i da naš narod ima dovoljno svećenika koji neće izdati Pretvorbu, tj. koji će ostati vjerni Isusu Kristu, po cijenu svoga života. Tko ne izgubi život (u prvom redu komfor, ugodnost i “dobro ime”) na ovome svijetu, riskira da izgubi Život Vječni.

Knjiga Istine, 17. travnja 2014.

Moja predraga kćeri, Moje Uskrsnuće od mrtvih se dogodilo s razlogom. Ono se nije dogodilo samo da bi dokazalo Moje Božanstvo onima koji nisu prihvatili Tko Sam Ja bio. Do toga vremena, duše koje su umrle nisu mogle ući u Raj. One su morale čekati. Ali čim se Moje Uskrsnuće dogodilo, dan im je novi Život u Mom Kraljevstvu. Moje Uskrsnuće je dušama donijelo Vječni Život, a smrt stoga više nije mogla imati vlast nad ljudskim rodom.

Moje Uskrsnuće će uistinu biti očito prilikom Mog Drugog Dolaska, jer tada će sve one duše koje su umrle u Meni i za Mene također biti uzdignute od mrtvih i biti će im dan Vječni Život. One će ustati u tijelu i duši, u savršenom jedinstvu s Voljom Božjom i oni će živjeti u Mom Novom Kraljevstvu, kada će nestati stara Zemlja i Nebo i nastati će Novi Svijet. Moj Novi Raj će postati Svijet bez kraja – kao što je naviješteno. Svi oni koji ljube Boga i koji prihvaćaju Moju Ruku Milosrđa ući će u Moje Slavno Kraljevstvo. To je bilo Obećanje koje Sam Ja dao, kada Sam zamijenio Moje zemaljsko Tijelo u smrti, da bih vama svima dao Vječni Život. Ne zaboravite da što Bog obećava, On će uvijek ispuniti. Što je Bog navijestio svim Svojim prorocima dogoditi će se, jer On ne govori jedno, a misli drugo.

Kada je Bog rekao Ivanu da će se svijet razdijeliti u posljednjim danima i da će Njegov Hram biti uništen, On nije lagao. Vladavina onih koji žele uništiti Riječ Božju je započela i vremena za sva ona proročanstva, kako su naviještena Danielu i Ivanu, nad vama su. Moje Obećanje da ću doći i odvojiti jarce od ovaca uskoro će postati stvarnost. Čovjeku će biti dana svaka vrsta pomoći, kroz Posredovanje s Neba i mnogo prilika da učini konačni izbor. On će ili slijediti Mene ili zaostati.

Vaš Isus

Sretan i blagoslovljen Uskrs Kralja našega Isusa Krista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *