Sretan vam sveti Ilija, uništavatelj lažnih proroka!

A Ilija im zapovjedi: “Pohvatajte te proroke baalove! Ne dajte da i jedan od njih uteče!” Oni pohvataše, i Ilija ih odvede na potok Kišon i tamo ih smaknu. (1. Kraljevima 18,40).

Danas je sveti Ilija, prorok. Dok gledamo grozote koje lažni prorok Bergoglio i njegova klika uništavatelja Katoličke crkve čine, sjetimo se ovog proroka kojeg takozvana „moderna crkva“ rijetko i nerado spominje. Razmatrajmo o gornjim riječima iz Svetog Pisma, kakav je odnos Boga prema lažnim prorocima? Na primjer, kako Bog gleda na one koji štuju idole poput pachamame, ili na one koji se klanjaju vlastima ovoga svijeta poput Komunističke partije Kine? Kako Bog gleda na gnjusne prikaze sodomije na našim trgovima, pa čak i u našim crkvama pred samim Božjim oltarima?

Eto, bilo je nevrijeme u Zagrebu. Takozvani hrvatski premijer A. Plenković objasnio je to ovako: Oluja je znak razornih klimatskih promjena. Ne treba se tome čuditi jer sad i vrapci znaju da je Plenković trbuhozborac ekipe iz sjene.

Biblija i konkretno Knjiga Istine nas uče da su pošasti i ekstremne vremenske nepogode sadašnjice uzrokovane upravo ljudskim grijehom.

Što ste mislili da će Bog šutke gledati kako po Zagrebu vješate sodomske zastave i direktno prkosite Jahveu?

Budimo sretni i zahvalni da na nas umjesto vjetra i kiše nije pao oganj, poput onog u Sodomi. Ovo je samo upozorenje.

I dok Plenković pjeva pjesme Grete Thunberg i globalističke elite, zastanimo trenutak i razmislimo što nam sljeduje ako nastavimo ovim putem.

Sveti Ilija, moli za nas! Zaštiti nas od lažnih proroka današnjice!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *