Što ako se „papa“ odluči oženiti i postati musliman?

I dok se većina Katolika zadovoljno tješi kako ni paklena vrata neće nadvladati Crkvu, činjenice potvrđuju da sadašnje papinstvo postaje debakl bez presedana, koji uzrokuje ogromnu štetu Crkvi.

Osim što se bori protiv pro-life pokreta, izdao je podzemnu Crkvu u Kini, obespravio vjerne svećenike, promaknuo homoseksualce, nagradio aborcioniste, hvalio Lutera, blagoslovio preljub, zanijekao čudo umnažanja kruhova, Franjo je više nego jednom svjedočio herezu.

 

Na primjer, veljače 04.2019. god., potpisao je izjavu sa glavnim Imamom Egipta, u kojoj potvrđuje da je “raznolikost religija volja Božja”.

I dok su prethodni pape počinili neke sitne greške, takvo vjerolomstvo nikada nije viđeno, niti od jednoga do sada.

 

Glavna razlika između Franje i njegovih prethodnika je da su oni bili okruženi izopačenim kardinalima koji su željeli uvesti radikalnu agendu i prisiliti papu da ih slijedi, dok u sadašnjem pontifikatu, upravo je papa taj koji predvodi te kardinale, te progoni vjerne Katolike, koji se opiru promjenama i koji drže Staru Misu i nauk Crkve.

 

I dok su Ivan Pavao I, Ivan Pavao II, Benedikt XVI bili oni koji su željeli vratiti Tradicionalnu Misu, Franjo je želi potpuno ukinuti.

 

Postoji čak i dokaz da je Papa Ivan Pavao I ubijen nakon što je želio razotkriti imena masona koji se nalaze u Vatikanu, te vratiti službeno slavljenje Tridentinske Mise.

Osim toga svi smo svjedoci kako masoni ne prestaju hvaliti Franju od kada je postao papa.

 

I dok se kriza u Crkvi pojačava iz dana u dan, vjerni Katolici trebali bi gledati ispravne prelate Crkve kao što je Kardinal Burke i Kardinal Sarah, te Nadbiskup Vigano, koji su hrabro istupili u obrani Crkve protiv Franje.

 

Episkopalna akcija koju su ljudi očekivali u Nadbiskupu Athanasiusu Schneideru, neslavno je završila nakon njegovog susreta sa lažnim prorokom.

“Papa ne može biti razriješen dužnosti u bilo kojem obliku, niti iz bilo kojeg razloga, niti zbog hereze.”- izjavio je nadbiskup Schneider.

 

No mnogi sveci, teolozi i doktori Crkve jasno ističu kako se heretični papa može kazniti od strane Crkve.

Postavlja se pitanje da li su sveci i doktori Crkve pogriješili?

 

Kardinal Raymond Burke daje nam vrlo nedvosmislen odgovor na ovo pitanje:

“Ako papa formalno ispovijeda herezu, on će prestati samim tim činom, biti papa.”

 

Biskupi bi trebali također pogledati pitanje Franjinog izbora za papu, jer su postojale višestruke pogreške i povrede Apostolske Uredbe za izbor novog pape.

Sama činjenica koju je potvrdio kardinal Godfried Danneels na videu iz 9 mj. 2015 god., kako su on i nekolicina drugih kardinala bili udruženi u naumu da se otjera Benedikt XVI i izabere kardinal Bergoglio, dovoljan je razlog za poništenje izbora Bergoglia.

Knjiga Austina Ivereigha, “Veliki Reformator”, otkriva nam kako se Kardinal Murphy O´Connor, zajedno sa tridesetak drugih kardinala udružio te intenzivno lobirao u izboru Bergoglija za papu.

 

Ovo sve direktno krši pravila Apostolske Konstitucije o izboru novog pape, koja kaže: “Kardinalski elektori moraju se suzdržati od bilo koje vrste pakta, dogovora, obećanja ili zavjeta, koji bi ih prisilili da daju svoj glas nekoj određenoj osobi.

Ako se ipak dogodi da se izbor provede drugačije od propisanog ovim statutom, sam izbor je ništavan, bez potrebe za dodatnim objašnjenjima.

Ako se ikada, u bilo kojem trenutku otkrije da je biskup, čak i ako je izabran za nadbiskupa, kardinala ili papu, zastranio od Katoličke Vjere ili pao u herezu: promaknuće ili njegov izbor, čak i ako se dogodio uz jednoglasan pristanak svih Kardinala, biti će bezvrijedan i ništavan.”- izvadak iz Apostolske Konstitucije (Cum Ex Apostolatus), pape Ivana Pavla II (76 i 81) i Pavla IV.

 

Jedino čemu se možemo nadati je da Biskupski oci otvore svoje oči, jer mi postajemo svjedoci ostvarenja proročanstva Sv. Franje Asiškog, koje govori o lažnom pastiru:

„U trenutku kada nevolje dosegnu vrhunac, bit će proglašen papom onaj koji neće biti izabran kanonskim putem i trudit će se da mnoge na lukav način zatruje smrtonosnim otrovom svih zabluda…

Neki će prešućivati istinu, dok će se drugi spoticati o nju i zanijekati je.

Svetost života postat će predmet ismijavanja, čak i od onih koji je izvana svjedoče, jer u te dane, Isus Krist poslat će im ne pravog pastira, nego uništavača (destroyer-a).”

 

 

I tako dok mnogi danas tvrde da se ništa ne može napraviti protiv uništivača, jer nije bilo takvog slučaja u povijesti, Sveti Atanazije stoji kao svjetionik, koji nam pokazuje što se sve u Crkvi može napraviti kada se Crkva suočava s nečim što još nije bilo u Njenoj povijesti.

Što treba lažni prorok učiniti da se kardinali i biskupi pokrenu?

Kažu da nema mehanizma koji bi papu natjerao da ode.

 

Otac Joseph Fessio, isusovac, osnivač Ignatius Pressa predložio je zanimljiv misaoni eksperiment, u emisiji World Over, dok su razgovarali o najnovijem pismu skupine teologa i klerika koji proglašavaju Bergoglia heretikom.

 

 

Otac Joseph Fessio je postavio ovo retoričko pitanje:

„Što ako se papa odluči oženiti i postati musliman. Hoće li time prestati biti papa?“

 

Na ovo pitanje, domaćin emisije Raymond Arroyo je počeo zamuckivati i rekao da ne zna, da bi takvo nešto trebali raspraviti teolozi i kanonski odvjetnici.

Sam ovaj Raymondov odgovor pokazuje psihozu u kojoj se katolici nalaze danas zahvaljujući utjecaju lažnog proroka.

A ovaj mudri isusovac se nije dao zbuniti, nego je nastavio:

„Ako bude biskupa koji mogu jasno pokazati da papa stvari interpretira heretično i da je on toga svjestan, to neće značiti da ga oni svrgavaju, nego da on sam napušta ured i prestaje biti papa. Mislim da je to logika ovoga pisma.“

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *