Svećenici uzdrmani novim promjenama koje se planiraju u Katoličkoj Crkvi

Nakon javne objave mnogih medija o buri koju izaziva nova Bergoglieva Sinoda o Sinodalnosti, sve više svećenika otvoreno pokazuje nezadovoljstvo nasilnim mijenjanjem tradicije Katoličke Crkve i nepromjenjenog nauka Krista našeg Gospodina.
Od samog početka Bergoglievog pontifikata vjernici su uočili pukotine u njegovom ponašanju i govoru, a kasnije i u njegovim homilijama iz doma Sv. Marte. Zatim su došle razne pobudnice i Sinode, sve jedna za drugom, koje su postupno razvodnjavale nauk Katoličke Crkve, da sve više liči na neki političko-socijalni manifest sa primjesama komunizma, nego na enciklike jednog Pape, koji bi uzgred rečeno trebao učvrstiti vjernike u Katoličkoj vjeri protiv mnogih oluja i napada iz vana. No dogodilo se upravo suprotno, Bergoglio i njegova klika, iskoristili su svaku moguću priliku kako bi podržali sve antikatoličko, a kritizirali sve Katoličko. Sustavnim smjenama pravovjernih kardinala omogućio je nesmetano imenovanje “svojih ljudi” na vodeće položaje u Crkvenim dikasterijama, stvarajući kritičnu masu svojih istomišljenika kako bi što lakše nametnuo planirane promjene. 
Kažu, vrag je uspio najviše prevariti čovjeka onda kada ga je uvjerio da ne postoji.
Tako i danas, najveću zamku za vjernike predstavlja neprihvaćanje Bergoglia za lažnog proroka!!! 
Prosječan vjernik i svećenik nikako ne mogu prihvatiti tu ideju, jer oni tvrde da Bog to ne bi dopustio. 
Iako u posljednjoj knjizi Biblije – Otkrivenje(Apokalipsa), jasno stoji kako će doći Lažni prorok i kako će on uvesti Antikrista u Crkvu kako bi je uništio iznutra. 
 
Da li to znači onda da ti vjernici i svećenici ne vjeruju u Bibliju u potpunosti i onome što piše u Otkrivenju? 
Ili možda prihvaćaju Bibliju, a ne prihvaćaju Otkrivenje?
 
Jer kada bi povjerovali da Bergoglio jeste lažni prorok, otpor vjernika i svećenika, biskupa i kardinala bio bi takav da on ne bi bio u mogućnosti implementirati hereze u Katoličku Crkvu.
Međutim upravo zbog te sumnje i neodlučnosti vjernika i klera, Bergoglio uspijeva ostvariti svoje masonske ciljeve.
I dok se većina pita što se to događa u Katoličkoj Crkvi , a pravovjerni svećenici razmišljaju da odu, Bergoglio iskorištava tu zbunjenost koju je sam isplanirao i odlučno i nemilosrdno čisti put za potpuno uništenje. 
Ako vjerujemo u Riječ Božju i onome što piše u Bibliji, jasno nam je da je Bog dopustio ovo vrijeme kušnje. 
Stoga je očekivano da mora doći lažni prorok i Antikrist kako bi se ispunilo Sveto Pismo.
Ali baš zato moramo ostati čvrsti u vjeri i ne dozvoliti da nas zavedu lažni prorok i Antikrist, kako je rečeno da će zavesti mnoge vjernike, svećenike, biskupe i kardinale. 
Oduprimo se braćo vjernici i ohrabrimo naše pravovjerne svećenike da učine isto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *