Svećenik pozvao homoseksualne partnere na propovjedaonicu, da posvjedoče prije nedjeljne mise

MINNEAPOLIS, 17. siječnja 2019. – Župnik u Minnesoti dao je propovjedaonicu istospolnom “oženjenom” paru u pred-misnoj prezentaciji prošle nedjelje, dopuštajući dvojici muškaraca da pokažu svoje homoseksualno partnerstvo, koje uključuje dijete za koje su rekli da je začeto pomoću IVF-a i iznijeto preko surogat majke.

 

 

Dvojica muškaraca su se u rujnu 2014. godine u Minneapolisu legalno “oženili”. Dana 13. siječnja 2019. godine, dvojica muškaraca uvedena su kao govornici u katoličku zajednicu Sv. Ivane Arške (Orleanske)

Župna crkva često ima pred-misne prezentacije nedjeljom, uz umjetnost i glazbu.

 

Homoseksualni muškarci imali su sa sobom jednogodišnje dijete, za koje su rekli da je začeto IVF-om (in vitro oplodnja) i koje je onda iznijeto preko surogat majke.

 

Videozapis njihove prezentacije objavljen je na YouTubeu preko župne internetske stranice i uveden opisom: “Na Krštenje Gospodinovo u nedjelju, župljani su s nama podijelili svoje putovanje kako bi svog sina, Cohena, doveli u katoličku vjeru kroz Krštenje.”

 

Zajednica se smijala i pozdravila shvaćanje LGBT klišeja kad je jedan od muškaraca razbio led govoreći: “Baš kao i Isus, Cohen je također imao dva oca, a ispao je poprilično sjajan.”

 

Nadbiskup Minneapolisa je brzo odgovorio LifeSiteNewsu na zahtjev za izjavom.

 

“Pregledao sam videozapis prezentacije pred Misu u župi Sv. Ivana Orleanska u Minneapolisu od strane istospolnog para o odluci da se krsti njihovo dijete, začeto kroz umjetnu oplodnju”, rekao je nadbiskup Bernard Hebda za LifeSiteNews putem e-pošte.

 

“Duboko sam zabrinut da bi prezentacija pogrešno predložila prisutnima da Katolička crkva odobrava istospolne brakove, in vitro oplodnju ili surogat”, nastavio je.

 

https://www.lifesitenews.com/news/priest-gives-pulpit-to-homosexual-partners-to-share-witness-story-prior-to

 

Svećenik, bloger koji je nadaleko poznat po svojoj pravovjernosti, porijeklom je iz Minnesote, kaže da suosjeća sa biskupom kojemu su ruke zavezane.

Tvrdi kada bi biskup napravio smjenu svećenika i pokušao uvesti reda, da bi to među „župljanima“ izazvalo momentalnu revoluciju.

Što da radi biskup, da zatvori mjesto i pospe sve blagoslovljenom solju?

Ili da ostavi stvari kakve jesu, da se sva ludost koncentrira ondje i ne prelazi na druge župe?

http://wdtprs.com/blog/2019/01/scandalous-parish-in-archdiocesespm-public-celebration-of-homosexuality-ivr-and-surrogacy/

 

Komentar: Kao sa svime što je pokvareno, nemoguće je spriječiti da se pokvarenost širi, osim ako se ne iskorijeni iz sredine. Kako je i prorečeno mainstream katolici jure u moralni kolaps, koji će rezultirati takvom tamom, da im neće biti važno što Bog u Presvetom Oltarskom Sakramentu tada neće više boraviti u njihovoj sredini.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *