Svećenik: Pro-LGBT krunica koju promovira isusovac James Martin dolazi iz jame pakla

  1. prosinca 2018. – Tijekom radio intervjua o pro-homoseksualnoj “društveno pravednoj” krunici koju isusovac James Martin promovira, fra. Donald Calloway se molio za Martinovo “radikalno obraćenje” i da se isusovac može “pokajati zbog onoga što promovira”.

Fra Calloway nije birao riječi kada je govorio o Martinovoj promociji “krunice boli” tijekom četverominutnog segmenta “Terry i Jesse Show-a”.

Kad su ga pitali o njegovom mišljenju o krunici “društvene pravde”, koja zanemaruje Život Kristov, a usredotočuje molitvu na LGBT, “Majku Zemlju” i druge “društvene nepravde”, Calloway je bio jasan.

“Bit ću iskren s vama, braćo, ako bih vam rekao što doista mislim, vi biste vjerojatno morali ispustiti veći dio onoga što želim reći”, započeo je fra. Calloway.

Svećenik je rekao da je provjerio pojedince koji proizvode krunicu za društvenu pravdu (RJS) i otkrio da su to “dvije dame koje promoviraju budizam i islam i kršćanstvo sve zajedno pomješano”.

“One ne znaju za teologiju”, nastavio je Calloway, “nemaju pojma o čemu pričaju.”

Krunica, čija peta desetka, zrnaca u duginim bojama usmjerava pojedince na molitvu da LGBT “obitelji” budu prihvaćene od strane Crkve je “svetogrđe”.

Ne samo da krunica SJW promovira probleme izravno u nesuglasju s katoličkim poučavanjem, već je otkriveno da će dobitak od prodaje krunice biti usmjeren prema financiranju pro-pobačajnih organizacija.

Fra Calloway se složio da ova SJW krunica “dolazi iz jame pakla”.

Krunica je stvorena kako bi pomogla ljudima “da meditiraju o svetim otajstvima našega Gospodina, kako bi nam to donijelo svjetlost i slobodu”, rekao je Calloway, a ne meditirati na “te gluposti”.

Calloway je rekao da bi u ovakvim trenucima želio da bude biskup, jer bi “opalio bičem … ja bih cenzurirao tog tipa [Jamesa Martina]. “

“Promicanje takve vrste, je prijestup protiv srca vlastite majke”, razmatrao je Calloway, pozivajući se na blagoslovljenu Djevicu Mariju. “Mislim, kako možeš biti toliko glup?”

Na kraju intervjua, fra. Calloway se molio za dvije žene iza “krunice boli” da upoznaju Isusa Krista.

Zatim se molio za Martina da ima “radikalnu obraćenje” i “pokaje se zbog onoga što promovira”.

“Zove se” Krunica boli “, rekao je Calloway. “Barem su pogodili taj dio jer ova krunica ranjava Srce Božje.”

Fra Calloway je član Kongregacije marijanskih otaca Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije koja je objavila nekoliko knjiga o krunici.

https://www.lifesitenews.com/news/priest-pro-lgbt-rainbow-rosary-promoted-by-fr.-martin-comes-from-the-pit-of

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *