Sveta Brigita: papa koji dozvoli oženjeno svećenstvo bit će bačen u pakao!

Ovih dana objavljen je Instrumentum laboris (Radni dokument) kao priprema za tzv. amazonsku sinodu u listopadu ove godine.

Kako prenose crkveni mediji u dokumentu se najavljuje ređenje oženjenih muškaraca, jer u dokumentu stoji:

Ističući da je celibat dar Crkvi, tražimo da se, za udaljenije krajeve regije, ispita mogućnost svećeničkog ređenja starijih muškaraca, po mogućnosti pripadnika autohtonog stanovništva, poštovanog i prihvaćenog od strane njihove zajednice, iako možda već imaju uspostavljenu i stabilnu obitelj, kako bi se osiguralo sakramente koji prate i podržavaju kršćanski život.

Dakle, kao što je najavljivano, ukidanje celibata (naravno prvo na mala vrata, u udaljenoj Amazoniji, a onda kako to već budu odlučivale pojedine „konfederalne“ crkve) slijedeća je epizoda horora „Bergoglio“.

Uz to dokument na zakukuljen način traži za žene „službenu“ ulogu u Crkvi, uključujući pozicije odlučivanja u teologiji, katehezi, liturgiji i obrazovanju.

Inače, Instrumentum laboris je napisao radikalni modernist, brazilski biskup Erwin Kräutler, zagovornik oženjenih svećenika i ženskog svećenstva.

Po već prokušanom receptu prethodnih tzv. obiteljskih sinoda koje su donijele „ozakonjenje“ svetogrđa kroz Pričest za javne preljubnike, sada se koriste već viđene metode:

  • Kao izgovor za omogućavnje kršenja crkvenih pravila koriste se primjeri ekstremnih situacija (u ovom slučaju udaljena prašumska regija)
  • Javnost se prvo udara Instrumentum laboris-om kojeg pišu bergolijanski jurišnici iz sjene, najavljujući pravu agendu, a onda sam lažni prorok izlazi sa puno umjerenijim stavovima, kako bi umirio javnost (pogledaj članak u Večernjem od 18. 6.: „Zakon o celibatu ostaje, Papa ga ne mijenja“)
  • I taman kad se „žaba opet mirno prepustila kuhanju“ izlazi neki „konačni dokument“ sa raznim fusnotama i uvijenim frazama koja indirektno i kroz autonomiju pojedinih biskupskih konferencija i crkvenih tijela u određenim situacijama „legaliziraju“ razna kršenja zakona Boga i Crkve.

Tako se oni vjernici kojima je lažni prorok Jorge Bergoglio drag mogu nastaviti uvjeravati kako on ustvari ne stoji iza svih ovih paklenih promjena koje zabijaju čavle u Kristovo Mistično Tijelo i rastavljaju Crkvu ciglu po ciglu. Kad od Crkve ostane ljuštura – hoće li i dalje ti ljudi očarano gledati u onog za kojeg vjeruju da je „dašak svježeg zraka“ s Juga Amerike (usput, ta fraza je takva uvreda za našu Majku Crkvu – kao da je do sada bila zagušljiva).

Također, u dokumentu se spominju autohtone poganske religije na pozitivan način i poziva na prepoznavanje poganskih mitova, tradicija, simbola i rituala kao “izvora bogatstva” za “kršćansko iskustvo”. Citat iz Radnog dokumenta:

Autohtoni rituali i obredi bitni su za cjelovito zdravlje jer integriraju različite cikluse ljudskog života i prirode. Oni stvaraju sklad i ravnotežu između ljudskih bića i kozmosa. Oni štite život od zla koje mogu uzrokovati i ljudska bića i druga živa bića. Oni pomažu u liječenju bolesti koje štete okolišu, ljudskom životu i drugim živim bićima.

Dragi Bože – kako li Nebo plače nad ovim strahotama koje izlaze iz današnje Crkve?

Kako li Boga tješe svi sveci i mučenici koji su stotinama godina davali živote da preobrate domorodce širom svijeta, kako bi se spasili i kako bi uništili sotonske rituale i tradicije koje su domorodci prakticirali, a koje danas glorificira Instrumentum laboris.

I dok iz Amazonske prašume dopiru pakleni glasovi koji promiču poganske indijanske kulture i običaje i najavljuju mogućnosti ženidbe svećenika i ređenje žena, Božji Sveci stižu nam u pomoć. Među katolicima u Hrvatskoj kruže ovakva upozorenja Svete Brigite:

Naime, prema viziji Svete Brigite, Blažena Djevica joj je rekla slijedeće o papi koji bi dopustio svećenički brak:

Ali sada ću ti reći Božju Volju u ovom pitanju … Znaj i ovo: ako neki papa da svećenicima dozvolu za sklapanjem tjelesnog braka, Bog će ga osuditi na veliku kaznu, na duhovni način, kao onu koju zakon pravedno nanosi na tjelesan način čovjeku koji je prekršio zakon tako ozbiljno da mu se moraju iskopati oči, odrezati jezik i usne, odsjeći nos i uši, odrezati ruke i noge, izliti svu njegovu krv kako bi se potpuno ohladila, i na kraju, cijelo njegovo beskrvno tijelo da bude izbačeno kako bi ga proždrli psi i druge divlje zvijeri.

Slične stvari doista bi se dogodile na duhovni način onome papi, koji bi išao protiv gore spomenute predanosti i Volje Božje i dao svećenicima takvu dozvolu za sklapanje braka.

Jer taj isti papa bio bi potpuno lišen Boga svojim duhovnim vidom i sluhom, te njegovim duhovnim riječima i djelima. Sva bi njegova duhovna mudrost postala posve hladna; i konačno, nakon njegove smrti, njegova duša će biti izbačena da bude vječno mučena u paklu, tako da tamo može postati hrana demonima zauvijek i bez kraja.

Sv. Brigita (1303. – 1373.)

No, ono što najavljuje novu eru lažne crkve je na stranici 64 Instrumentum laborisa. Ta stranica nadilazi kršenje pravila o javnim preljubnicima, celibatu i ženskom ređenju i direktno napada ono što je najsvetije – Svetu Misu, a time i Stvarnu Prisutnost.

Naime, Instrumentum laboris koji slavi poganske kulture, sugerira lokalnim biskupskim konferencijama da prilagode Euharistijski obred svojim kulturama:

U skladu s “zdravom” decentralizacijom “Crkve (usp. EG 16) zajednice zahtijevaju da biskupske konferencije prilagode euharistijski obred njihovim kulturama.

Dakle, vrata paklena nadvila su se nad cijelu Crkvu i jao onome koga usisaju. Uhvatite se za stupove i oltare, pohrlite u katakombe, jer se uzdiže neman lažne crkve i guta sve pred sobom.

Blažena Djevice pruži nam zaštitu, zakrili nas u ovim posljednjim vremena od zvjeri lažne crkve, pomozi nam da zaštitimo Stvarnu Prisutnost u vremenu što predstoji.

Neka ove molitve budu s nama dok danas slavimo Corpus Christi u Hrvatskoj i da još dugo možemo tako slaviti usprkos ovim strahotama što nas okružuju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *