Svetogrdni prikaz „gay rođenja Isusa Krista“

LGBT aktivist i komičar promovira prikaz rođenja Isusa Krista s dva Sveta Josipa bez Djevice Marije.

Neki su to nazvali „prikazom gay rođenja“.

Na svom tweet-eru Cameron Esposito je stavio sliku ovog svetogrdnog prikaza uz natpis: „Naš susjed je postavio jaslice s dva Josipa i ja ih prosljeđujem.“

Na tu vijest jedna žena je na svom tweet-eru odgovorila slikom prikaza „lezbijskih“ jaslica u svom domu u kojima su korištena dva Marijina kipa. Djetešce Isus je na jednoj od njih pokriven s dekom u duginim bojama.

Biskup Thomas Tobin s Rhode Islanda nazvao je ovaj prikaz jaslica s dva Josipa svetogrđem. Na svom postu na Facebook-u je objavio:

„Upravo sam vidio ovu sliku prikaza „gay rođenja“ – dva Josipa odjevena u rozo pogledavaju na Djetešce Isusa. Kako je tužno da netko vjeruje da je to o.k. (ili smiješno ili simpatično) nameće svoju vlastitu agendu o Isusovom Svetom Rođenju. Molite za one koji to tako čine, za obraćenje njihovih srdaca i da im Isus oprosti ovo svetogrđe, ovaj napad na Kršćansku Vjeru.“

„Isus je imao dvojicu očeva i ispao je baš dobro“ uobičajena je poruga s kojim se Kršćani susreću kada se protive istospolnom „braku“.

Istina je zapravo da svatko od nas ima dva oca – svog biološkog oca na Zemlji i svog Nebeskog Oca.

I, doista, imamo dvije majke – našu biološku majku na Zemlji i Blaženu Djevicu Mariju koja je naša duhovna Majka.

To ne znači da je situacija u kojoj je djetetu namjerno uskraćen njegov otac ili majka opravdana, kako bi se ugodilo željama odraslih.

Svako ljudsko biće ima svoju majku i oca. Svako od njih pruža nešto jedinstveno svakom djetetu začetom u njihovom zajedništvu. Tragedije uvijek ne dozvoljavaju djeci da ih odgoje oba roditelja, ali to bi bio ideal.

I, zar nije interesantno da su oni koji izvrću Kršćanstvo kako bi promicali istospolne veze obično isti ljudi koji dižu buku oko toga kako bi se Crkva trebala otvoriti svijetu.

https://www.lifesitenews.com/pulse/blasphemous-gaytivity-set-uses-two-josephs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *