Svjedočanstvo o Majci Spasenja

Kako već dobro znamo kroz Knjigu Istine je Majka Božja dobila Svoj posljednji Naslov na Zemlji – Majka Spasenja. Također smo dobili Medalju Spasenja, koju treba nositi i širiti, kako bi se što više vjernih sačuvalo od krivovjerja, koja na žalost dolaze iz današnjeg Vatikana.

Po odobrenju Marije od Božjeg Milosrđa jedna osoba iz SAD-a je dala napraviti kip Majke Spasenja, onako kako je Majka Spasenja opisana u Knjizi Istine.

Poslije je napravila više ovakvih kipova i nekoliko ih je dala Križarskim Molitvenim Zajednicama na Filipinima.

Evo svjedočanstva sa Filipina:

Imali smo skup Molitvenih Zajednica sa područja Filipina, svaka od tri Zajednice je dobila kip Majke Spasenja. Iduće subote (14. 10.) ja sam predstavila kip našoj Zajednici tijekom ustaljene Križarske molitve naše Križarske Molitvene Zajednice, također sam zamolila članove koji imaju vremena da mole svaki dan u našoj kapeli, počevši od idućeg tjedna.

Drugi dan toga tjedna (utorak), nakon naše Križarske molitve, pet od nas koje se inače molimo u kapeli, dogovorili smo se da ćemo idući dan ipak preskočiti jer su svi imali neke važne kućne obaveze, a neki i sastanke.

Kada je jedna od nas, bivša časna sestra prišla kipu, vidjela je da su oči kipa Majke Spasenja vlažne.

Svi smo otišli vidjeti kip i svi smo bili zadivljeni kad smo vidjeli suze oko Njenih kapaka. Odlučili smo otkazati sve što smo dogovorili i nastavili smo moliti Križarske molitve idući dan, kada ja Majka Spasenja nastavila pokazivati suze.

Ovaj put više suza u Njenim očima ne samo na kapcima, nego po cijelim očima. Tako je nastavila sa suzama sve do Seminara kojeg smo imali 4. 11. Gdje su drugi iz Misije mogli vidjeti Njene suze. Zadnji put kad smo vidjeli suze je bilo 8. 11. nakon naše Križarske molitve, kada je lila suze preko sat vremena.   

Hvala Ti Blagoslovljena Majko Spasenja za Čudo i Dar Svetih Suza

http://upozorenjepreddrugidolazak.info/?p=3099

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *