Svjetski dan mladih u Portugalu: „Misa za sodomiju“ i policijski progon pravovjernih katolika

Na Svjetskom danu mladih kakve je do sada organizirala Katolička crkva ovoga puta dolaze vijesti koje su itekako zabrinjavajuće, da ne kažemo tragične. Dakle, na otvorenju Svjetskog dana mladih u Portugalu lažni prorok Bergoglio je najavio „U Crkvi ima prostora za sve…bla, bla, bla… za sve, za sve, za sve“. Onda je pozvao pola milijuna mladih koji su se tu okupili da viču skupa s njim „za sve, za sve, za sve“. Što je lažni prorok Bergoglio mislio pod tim, uskoro smo saznali.

Pošto je u tijeku tzv. „sinoda o sinodalnosti“ koja promiče sve vrste grijeha, a ponajviše grijeha sodomije, očekivalo se da će sodomija igrati ulogu i u Svjetskom danu mladih. Naime, već je bilo najavljeno da će u Svjetskom danu mladih u Portugalu sudjelovati poznati promicatelj homoseksualne ideologije propali isusovac James Martin (on je npr. rekao da je Biblija u krivu kad osuđuje sodomiju). Martin je bio u Portugalu, baš kao što ga je Bergoglio pozvao i na Svjetski susret obitelji u Dublinu 2018.

I sada dolazimo do ključnog događaja. Trećeg kolovoza organizirana je „misa za sodomiju“, dakle ogavnost kakva se u zadnje vrijeme viđa u mjestima gdje najviše vlada otpadništvo od Vjere (Zapadna Europa, Sjeverna Amerika…). Takve „mise“ organiziraju se s ciljem da Crkva promijeni mišljenje o grijehu koji vapi u Nebo i da prihvati sodomiju. Očekivalo se da će „koncelebrirati“ James Martin, no prisutan je bio drugi modernist i zagovaratelj sodomije. Grupa portugalskih katolika koja je punim pravom bila sablažnjena nad ovom ogavnošću nosila je raspelo pjevala pokorničke pjesme kako bi ponudila Bogu zadovoljštinu za ovu grozotu. No, organizatori su tada pozvali policiju koja je otjerala pravovjerne katolike.

Jedan od portugalskih katolika je rekao:

Bili smo dvanaestorica, kao i Kristovi apostoli. Slijedeći put bit će nas 72 za Krista Kralja!

Ova vijest proširila se širom svijeta. Što reći? Ovo je nešto što možemo očekivati ubuduće. Dakle, radi se o „misama“ koje se prikazuju za grijeh i izruguju se Bogu. Zamislite prikazivanje sv. Mise s nakanom širenja grijeha i uništenja duša! Štoviše, za jedan od najgorih grijeha koji postoji i koji je i demonima ogavan.

To je svetogrđe i katolici moraju biti spremni suprotstaviti se svetogrđu. Sjetimo se kako je Isus iz hrama istjerao trgovce, a mi ovdje imamo puno gore od trgovaca: svetogrđe, vukove u pastirskom ruhu i sodomičare.

Budite spremni, jer ovakve i slične grozote dolaze!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *