Svjetski dan mladih: Vatikanski državni tajnik predvodio ekološki ritual Jedinstvene svjetske religije

Sjećate li se kako je počelo ustoličenje demona pachamame u Vatikanu? Počelo je papa Franjinim tvz. ekološkim ritualom sađenja drveća u Vatikanskim vrtovima na sv. Franju 2019. Tada je pozvao grupu indijanaca iz Amazone, te su se na kraju svi u prostraciji klanjali kipu demona, a kasnije su ga unijeli u baziliku Svetog Petra i tamo postavili na zgražanje katolika. U Vatikanskim vrtovima pogani su tada nosili posude sa zemljom koje su predstavljale ekološko uništenje dijelova svijeta i stavljali ih oko drveta iz Asiza, koje je bilo simbol „integralne ekologije“ koja predstavlja sponu između čovjeka i njegovog okoliša između čovjeka i majke zemlje (pachamama).

Netko će možda reći, pa što ima tako loše u sađenju drveća. Ništa, svi smo ih barem jednom zasadili. No, vidite, takav čin dobiva duhovnu, odnosno religijsku dimenziju kada mu pridodate okultno značenje. A to je upravo ono što se dogodilo.

U Portugalu je 2. kolovoza u sklopu Svjetskog dana mladih upriličena slična ceremonija. U Tropskom botaničkom vrtu u Lisabonu koji se nalazi kraj samostana Jeronimos, održao se ekološki ritual Jedne svjetske religije, prilikom kojeg su sađena drveća svjetskih religija: taoizma, hinduizma, budizma, judaizma, muhamedanstva i kršćanstva, jedna kraj drugih.

Kaže se da su se različite „religijske obitelji“ susrele kako bi sudjelovale u ceremoniji punoj simbolizma koja predstavlja brigu za prirodu, bratstvo i mir među religijama. „Katolike“ je predstavljao vatikanski državni tajnik Pietro Parolin. Predstavnici ovih religija poručili su kako ovaj ritual predstavlja „bratstvo svih religija“ što je poznato masonsko načelo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *