Talijanski general: Američki agenti još 2005. najavili svrgavanje pape Benedikta, pomogli im vatikanski demoni

Bomba iz Italije – umirovljeni talijanski brigadni general, nekadašnji član združenog stožera talijanske vojske na svom je blogu objavio kako mu se još 2005., par tjedana nakon što je Ratzinger postao papa Benedikt, jedan agent iz američke Nacionalne sigurnosne agencije pohvalio kako će Benedikta natjerati da dadne ostavku.

Ovo je još jedna potvrda o umiješanosti Obamine vlade u svrgavanje pape Benedikta. Podsjetimo, Amerikanci su na Vatikan pape Benedikta primijenili slična oružja hibridnog rata, kao što su nedavno prijetili Rusiji. Koristeći SWIFT blokirali su početkom 2013. financijsko poslovanje Vatikana, onemogućili transakcije Vatikanske banke i blokirali sve bankomate na teritoriju Vatikana. Nakon što je papa Benedikt dao ostavku (a munja udarila u kupolu sv. Petra) bankomati su misteriozno proradili.

Iako Benediktovo svrgavanje nije novost, ovo svjedočenje umirovljenog talijanskog generala, Piera Laporta, dolazi kao još jedan dokaz o tom gnusnom napadu zle svjetske elite na Svetu Majku Crkvu i to baš u trenutku kada je nekadašnji tajnik pape Benedikta, nadb. Gänswein u svojoj novoj knjizi još jednom pokušao zataškati Benediktovo svrgavanje nudeći objašnjenje da je Papa dao ostavku jer se zamorio.

Prema Laporti taj američki agent bio je umiješan na financije i politiku u Italiji, te da se radilo o visoko rangiranom članu američke vlade i jednoj od vodećih osoba iz Nacionalne sigurnosne agencije (NSA) koji je govorio „nonšalantno i s arogancijom“.

Laporta je komentirao da se naježio kad je vidio „krokodilske suze“ koje su javno prikazali razni bergolijanci nakon smrti pape Benedikta, sjećajući se koliko su ove zle skupine radile da se on svrgne.

Govoreći o tim ljudima nazvao ih je „veliki rimski krug koji je još aktivan“ i koji je moćniji od „skupine iz St. Gallena“ koja se suprotstavljala papi Benediktu. Kaže da nije za šalit se sa „skupinom iz St. Gallena“, ali da su ništa u usporedbi s „rimskim krugom“ kojeg još naziva „demonska kupola“.

Slogani „rimskog kruga“ su „Bog je mrtav“ i „Isus je fake news“. No, kada je Benedikt bio izabran za papu bila ih je uhvatila panika. Tada su izolirali papu Benedikta, kako bi ga agenti iz NSA mogli lakše razapeti.

2 komentara

  1. PZ

    Pošto su svrgavanje Pape Benedikta XVI neprijatelji Božji planirali već 2005., ovo znaći da je bila u ovu zloću na neki naćin upetljana i administracija G. Busha ml. koji je bio predsednik SAD do 2008. g.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *