Tko ima razum neka shvati!

U nastavku pročitajte jedno zanimljivo i duboko, snažno razmišljanje koje je potpisao jedan Hrvatski Svećenik 28. 01. 2021. godine Gospodnje, dakle ima dva dana. Tekst smo dobili od jednog našeg suradnika. Identitet svećenika nećemo objaviti iz razumljivih razloga. Uistinu dolazi vrijeme u kojem će sve više i više svećenika uvidjeti da je Knjiga Istine Istina.

ČUO SAM NEKE NEGATIVNE KRITIKE OD STANE NEKIH “MORALNIH AUTORITETA” NA “KNJIGU ISTINE”!

Pa sam je počeo proučavati malo intenzivnije, mada sam poprilično zauzet proučavanjem teologije i filozofije, odlučio sam dati mali teološko-pragmatičan osvrt na istinu sadržanu u predmetnoj knjizi.

Čitajući Knjigu Istine, do sada, osobno nisam pronašao niti jedna sporni čin koji bi ukazivao na krivovjerje.

Možda pojedini, “moralni autoriteti”, svjesni svoje zabludjelosti u vjeri, u odnosu Bog, Krist – ZLATO, jednostavno ne žele vidjeti paralelu između onog na što knjiga ukazuje i onoga što se događa!

Zašto?

Zato jer knjiga u načelu priča direktno o njihovim i našim i svjetskim zabludama prema Bogu!

Oni, jadnici zamotani u grimiz i obloženi zlatom, jednostavno su izašli iz okvira svojeg razuma, pa su u potpunosti iz pamćenja izbrisali sjećanje na Boga-Krista.

Misle, da su oni ti koji će odrediti i naložiti samome Bogu-Kristu kome će se, Ovaj, objaviti i kad se objavi kome će što reći!

Pa sam Bog-Isus Krist je u SP rekao: “Prepoznat će te ih po djelima njihovim…. “!

Pa nije hereza moliti se Bogu-Kristu, nije hereza vjera u Krista, pa on je Bog. Jedan i jednini nepromjenjivi Bog,”Tvorac svega što jest da jest, a nije da nije, a može biti”. Pa On je prapočelo svih stvari.

Ako vas netko po načelu Boga-Krista upozorava na intenzivno i svestrano, i sve obuhvatno djelovanje duha zla, to Bog-Krist, čini sa svrhom, ne iz zle namjere. On Bog-Krist vas želi probuditi, jer ste zaspali, jer ste zabludjeli, jer ste se počeli ponašati kao da zlo ne postoji, a time i Božji Gnjev!

Uvjeravam vas da zlo itekako postoji, što sami osjećate na svojoj koži ali još nećete to da priznate, i da Božji Gnjev postoji, samo ne onako kako to vi tumačite.

Duhu Svetome je dovoljno da se povuče od vas, nas i vi, i mi i sve što jest da jest, a nije da nije, u trenu će se naći u paklu!

A kad se to dogodi, onda nastupaju, ne po Bogu-Kristu, već po sotoni i vama i svima koji utječu na uređenje života unutar ljudske zajednice, i potresi i vulkani i poplave i suše i oluje i nevere i sve što vam u tom smislu padne napamet.

Svjestan sam toga da ćete se na ovo što sam napisao smijati, ali ja ću bez razloga na to morati vas žaliti!

Zaboravili ste onaj prvi, kozmološki zakon fizike, a to je da Onaj koji je stvorio materiju i upravlja materijom!

Postali ste oholi, a oholost je učinila da ste sami sebi postali najveći neprijatelji! Čuvajte se samih sebe!

Evo citata iz “Knjige Istine”!

Citat: “Molitva će zaustaviti, preokrenuti mnoge promjene diljem svijeta, u ovom trenutku u svijetu ne postoji dovoljno molitve. Stog će se gnjev Božji sada s mnogo neposrednih učinaka spustiti na zemlju”.

PRVO: Točno, svaki kršćanin zna da je moć molitve jača od moći Zlata, međutim pohota zlata je izgleda, kod vladajućih moralnih autoriteta, puno jača od kreposti molitve. Toliko je jaka da ih je zaslijepila, da pored zdravih očiju ne vide stvarnost i pored zdravih ušiju ne čuju vapaj Živuće i vojujuće crkve Božje-Kristove, tj. Božjeg Kristovog naroda!

DRUGO: Točno, svi smo svjesni da su ZLATO i sljedbenici antikrista, ma u kojoj se instituciji nalazili, učinili da se ljudi okrenu požudama i da odbace kreposti! Kome to, danas, nije jasno za žaliti je!

TREĆE: Točno: Gnjev Božji postoji, on je homogenizirana supstancija Božje-Kristove pravde! Tko to ne shvaća jadan je!

Zaključak: Pa vrijeme i događaji u vremenu na pragmatično-empirijskim platformama i duhovnim platformama dobro ukazuju da sve ovo što se događa, je, na jedan vrlo razumljiv, ne alegoričan, način, opisano u ovom kratkom citatu, kojeg sam skinuo, iz Knjige Istine-Uvod, str.8.!

Tko ima razum neka shvati!

One Comment

  1. Ivan

    Prekrasan članak, doista duh Kristov, duh Božji poziva sve, ali malo ih se odazva…
    Pozdrav hrabrom svećeniku i neka mu Bog da hrabrosti da nastavi u svom poslanju .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *