Tražite velike darove i primit ćete ih

Suočen sa brojnim potresima i bolestima, današnji čovjek polako, ali sigurno uviđa da mu nikakva ljudska i tehnološka osiguranja ne mogu garantirati zaštitu imovine, kao niti golog života.

Potresi koji ponovno ruše netom popravljene kuće i koje kako sada uviđamo ne mogu predvidjeti nikakvi stručnjaci i znanstvenici današnjice, kao da čovjeka vraćaju na one iskonske vrijednosti koje je već odavno zaboravio.

Otuđenost, zahvaljujući tehnologiji i osjećaju samodostatnosti, samo su zavarali čovjeka današnjice u uvjerenju kako čovjek može sve.

I onda se dogodi jedan potres u kojem doslovno nestane sve materijalno što je čovjek čitavog života tako marljivo gradio i štedio, pri tome često zaboravljajući i zanemarujući graditi odnose sa svojim bližnjima i sa svojim Bogom.

I dok je Bog strpljivo čekao da mu se čovjek obrati, čovjek je za to vrijeme potpuno zaboravio na Boga.

I unatoč tome Bog nije želio kazniti čovjeka sve do trenutka kada je čovjek zaprijetio da će uništiti i zatrti drugog čovjeka i sve drugo što je Bog sa takvom ljubavlju stvorio radi tog istog čovjeka.

Pročitajmo izvadak iz poruke od 10. kolovoza 2014, koju nam je Isus dao kroz Knjgu Istine:

“Ja provodim kazne jedino da zaustavim mržnju od širenja i da probudim u onim dušama, koje su potamnjele od grijeha, bilo kakvu ljubav koja bi se još mogla zadržati u njima, da bi mogli doći k Meni.

Čovjek nema nikakvu moć, jedino onu koja leži u njegovoj duši. Vjera kada je čista, snažna je stvar i kroz vjeru i jedino vjeru, Ja Isus Krist, donosim vam nadu, ljubav i radost.

Jedino Ja mogu dati čovjeku velike darove, ali ako me on to ne traži, Ja mu ih ne mogu nametati nad njegovom slobodnom voljom.

Tražite i primit ćete. Šutite, usana čvrsto zatvorenih i Ja vam ne mogu odgovoriti jer ne dolazite k Meni.

Ne okrećite leđa Meni i ne govorite – sve će biti uredu, život će se pobrinuti za sebe.

Život se mora zavrijediti. Vječnost je Dar od Boga i dan je onima koji ga traže.

Nažalost, mnogi će protratiti svoju mogućnost Vječnog Života, jer vjeruju da je čovječanstvo moćnije od bilo kojeg Boga koji možda postoji ili ne.

I tako će oni odrediti svoju sudbinu i okrenut će svoja leđa Vječnom Životu zbog grijeha oholosti, tako su tvrdoglavi.

Oni su Me zanijekali u svojim životima na zemlji i zanijekat će Me kada stanem pred njih, ispruženih ruku, na Veliki Dan.

Oni će se okrenuti i odšetati u lavlji brlog u kojem nikada neće naći minutu mira.”

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *