Trumpov povijesni govor na Hodu za život

Washington, D.C. siječanj 19, 2018 god. U prvom prijenosu ikada, koji je išao uživo, aktualni predsjednik Sjedinjenih Država, Republikanski Predsjednik Donald Trump, obratio se javnosti obećavši, da će njegova administracija učiniti sve kako bi očuvala svetost života.

“Pod mojom administracijom, uvijek ćemo braniti temeljno, prvo pravo Deklaracije o nezavisnosti, a to je pravo na život”, rekao je predsjednik razdraganoj masi stotina tisuća ljudi, koji su ispunili centar Washingtona u petak.

Ovogodišnji Hod za život, za koji organizatori kažu da je “najveća godišnja demonstracija ljudskih prava u svijetu”, koja obilježava 45 godina od kada je Vrhovni sud u slučaju Roe vs Wadea, 22, Siječnja 1973 god., uništio zakon protiv abortusa.

Od tog trenutka, procjenjuje se kako je legalno ubijeno 60 milijuna djece u utrobi majki u Sjedinjenim Državama. 

“Kao što svi vi znate, slučaj Roe vs Wadea, rezultirao je uvođenjem jednog od najliberalnijih zakona za abortuse igdje u svijetu”, rekao je Trump okupljenoj masi u govoru uživo iz Bijele Kuće. 

Sjedinjene Države su “jedna od samo sedam država u svijetu koje dozvoljavaju dogovorene abortuse u kasnoj trudnoći, zajedno sa Kinom, Sjevernom Korejom i drugima”, rekao je.

“To je loše , to se mora promijeniti”.

U njegovom snažnom obraćanju, Trump je hvalio pro life pokret, navodeći pro life uspjehe svoje administracije i ukazao na znak nade.

“Amerikanci su sve više i više pro life, vi to vidite cijelo vrijeme,” rekao je Trump.  

“Zapravo, samo 12 % Amerikanaca podržava abortus na zahtjev u bilo koje vrijeme.”

“Hod Za Život je pokret rođen iz ljubavi, vi volite svoje obitelji, vi volite svoje susjede, vi volite našu naciju,” rekao je Trump okupljenim ljudima.

“I vi volite svako dijete, rođeno i nerođeno, jer vi vjerujete da je život svet, da je svako dijete dragocjen dar od Boga.” 

“Mi znamo da je život najveće čudo od svih, mi to vidimo u očima svake nove majke”, dodao je predsjednik otac petero djece.

“Želim zahvaliti svakome od vas danas, koji ste radili sa tako velikim srcem i neumornom požrtvovnošću, kako bi osigurali da roditelji dobiju brigu i podršku koju trebaju, kako bi izabrali život,” rekao je.

“Zbog vas, desetci tisuća Amerikanaca rodili su se i ostvarili svoj Bogom dani potencijal.”

Tema ovogodišnjeg Hoda Za Život je “Ljubav spašava živote”

Otkad je preuzeo predsjednički ured, Trump je aktivirao Mexico City Policy, koja sprječava da Američka pomoć ide stranim organizacijama koje čine ili promoviraju abortuse diljem svijeta. On je potpisao zakon koji dozvoljava državi da odbije Planned Parenthood, izabrao je brojne jake pro life zagovornike na ključne položaje u Administraciji i ukinuo Obaminu punomoć za HHS kontracepciju i tablete za abortuse, koja je prisiljavala zaposlenike da rade protiv svoje savjesti.

Od kada je Trump preuzeo predsjednički ured, Amerika se zauzela za pravo na život u Ujedinjenim Narodima. Trump je izvukao Ameriku iz pro abortus, pro LGBT – UNESCO agencije, Ujedinjenih Naroda.

Kada je Trump proglasio mjesec studeni 2017 god., Nacionalnim mjesecom usvajanja djece, rekao je “niti jedno dijete u Americi  – rođeno ili nerođeno – nije neželjeno ili nevoljeno.”

On je osudio prisilne abortuse i infanticid Sjeverne Koreje, izabrao konzervativnog Neila Gorsuch-a, za Vrhovni Sud i aktivno se borio protiv abortusa koje čini Planned Parenthood.

Za to vrijeme, ono što pro life zagovornici zovu velikom pobjedom, jeste izglasavanje zakona u Americi koji štiti život beba koje su preživjele abortus.

“Administracija predsjednika Trumpa, već sada sebi utire put, da bude najveća pro life administracija u povijesti,” rekao je David Daleiden, osnivač Centra za medicinski progres. 

Mike Pence zamjenik predsjednika, rekao je o Trumpu:

Trump je “najveći pro life predsjednik u Američkoj povijesti.”

Bravo Trump!!!

https://www.lifesitenews.com/news/trumps-historic-speech-to-march-for-life-abortion-is-wrong-it-has-to-change

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *