U Disney-evom crtanom filmu po prvi put prikazan dječji gay poljubac

The Walt Disney Company je progurao LGBT ovitak nešto dalje puštajući na ekrane prvi gay poljubac na programu za dječje animirane filmove. Ovo se dogodilo istog tjedna kada je dječji gigant za zabavu objavio da će se prikazati „ekskluzivan gay trenutak“ u novoj igranoj verziji Beauty and the Beast.

Nekoliko homoseksualnih parova je prikazano kako izmjenjuju poljupce u posljednjoj epizodi Star vs. The Force of Evil, crtanom filmu namijenjenom djeci i adolescentima koje pušta Disney XD, program kompanije za digitalnu kablovsku i satelitsku televiziju.

Scena prikazuje koncert muškog benda, gdje se nekoliko ljudi na koncertu, uključujući gay i lezbijske parove, ljube dok bend pjeva pjesmu „Best Friends“.

Za neke gledatelje je ovaj prikaz homoseksualnosti previše suptilan, kako piše The Daily Mail, no drugi su tweetali hvale za Disney-evu prvu scenu s gay poljupcem u dječjem crtanom filmu.   

Ta scena je i najavljena kao vijest na Disney-evom prvom službenom filmu sa gay likom.

Disney-ev Beauty and the Beast ima gay priču, kaže direktor filma, i to bi bila prva za Disney.

Bellin udvarač Gaston, kojemu je glas posudio glumac Luke Evans, imat će muškog obožavatelja u novom liku svog dečka LeFou (Josh Gad).

„LeFou je netko tko jedan dan želi biti Gaston, a drugi dan želi poljubiti Gastona“, rekao je direktor Bill Condon.

Condon je za Britanski gay lifestyle časopis Attitude Magazin rekao kako će LeFou baciti svjetlost na homoseksualnost.

„On je zbunjen oko toga što želi“, rekao je Condon. „On je netko tko tek shvaća da ima takve osjećaje. I Josh čini nešto zaista nježno i divno iz toga.“

„To je nešto što ima svoju nagradu na kraju, a ja je ne želim odbaciti“, nastavio je. „To je lijep, izuzetan gay trenutak u Disney-evom filmu.“

Nedavno pušten trailer za Beauty and The Beast prikazao je LeFou-a kako pjeva Gaston-ovu pjesmu u filmu dok pleše u kampu i prikuplja ekstravagantne hvale o Gastonu.

Condon kaže da ovaj prikaz LeFou-a predstavlja „prekretnički trenutak“ za Disney.

„Studio šalje poruku kako je ovo normalno i prirodno“, ustvrdio je, „i ovo je poruka koja će se čuti u svakoj zemlji na svijetu, čak i u zemljama u kojim još uvijek nije socijalno prihvatljivo biti gay ili je čak ilegalno.“

Gay uloga Gaston – LeFou će biti odigrana kroz sporednu priču, uz glavnu priču koja je usmjerena na Belle, koju igra Emma Watson, i njenu vezu sa the Beast (Dan Stevens).

Disney se suočio s pritiscima LGBT aktivista koji žele da se na njegovim programima više otvorenije prikazuju gay veze. Spekuliralo se oko gay i transgender likova koji uključuju Zootopia, Finding Dory i Frozen. Oznaka „GiveElsaAGirlfriend“ je bila u trendu prošlog proljeća, kao dio LGBT kampanje koja želi natjerati Disney da Elsa postane lezbijkom u sljedećem serijalu planiranom za 2018.g.

Frozen je animirani film s najvišim prihodom svih vremena. Neki od filmskih

obožavatelja izdali su peticiju u kojoj se traži da Disney podrži liberalni pritisak da se lik Else pretvori u lezbijku.

https://www.lifesitenews.com/news/disney-shows-same-sex-kissing-in-a-childrens-animated-series-for-the-first

Komentar: Jadna djeca. Bogu hvala da imamo još nešto godina do kraja Velike Nevolje. Svatko vidi da ovo ne može dalje, samo što neki ne vjeruju da će Bog ovo zaustaviti u treptaju oka, ubrzo kad osvane Njegov Dan.

Dođi Gospodine Isuse!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *