Ugledni finski profesor razotkriva okultne korijene Svjetskog Ekonomskog Foruma 

Prenosimo fascinantni intervju kojeg je finski profesor Paunio dao za LifeSiteNews. Profesor Paunio je epidemiolog koji je radio za brojne javne zdravstvene ustanove u svojoj rodnoj Finskoj, kao i kratko vrijeme u Svjetskoj banci, a trenutno je viši medicinski službenik u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi Finske. Njegov posao kao znanstvenog i političkog savjetnika, uveo ga je u sastanke na državnoj razini diljem Europe i Sjedinjenih Država.  

Videći svu dubinu bizarnosti svjetske elite, profesor se odlučio otvoreno usprotiviti ludom klimatskom kultu čije su “neo maltuzijanske ideje” načelna točka među tehnokratskom elitom. Zapravo, njegov rad kao stručnjaka za javno zdravstvo bio je taj koji ga je prvi upozorio na mračne podzemne struje ovih mizantropa koji obožavaju prirodu.

Kad sam bio mladi medicinski istraživač, postao sam jedan od tajnika premijerovog odbora za energetiku nakon nesreće u Černobilu u Finskoj. Ja i drugi tajnici morali smo čitati beskonačan rukom pisani tekst člana odbora po imenu Pentti Malaska, profesora budućih studija na Sveučilištu ekonomije i poslovanja u Turkuu.

Što je bilo tako izvanredno na ovom sastanku? 

Otkrilo se da je taj profesor Pentti bio okultist.”

Zanimanje ovog Finskog profesora Paunija je potaknuto, i tako je počelo njegovo dugo putovanje u ono što on naziva ” … novi-stari panteizam prirode koji je rođen u okviru UN-a, a povezani su sa  “Rimskim klubom” i “Svjetskim ekonomskim forumom.”

Rimski klub osnovan je 1968. u godini svoje temeljne publikacije, The Limits to Growth . Sastoji se od stotinjak vođa na državnoj razini i tehnokrata izvučenih iz vlade, poslovanja i nadnacionalnih birokracija poput UN-a.

Ova njihova publikacija bila prekretnica u modernom obožavanju majke Zemlje, u kojoj opisuju čovječanstvo kao hendikep koji mora trpiti planeta Zemlja, ali koja zbog toga pati. Nadalje ona navješćuje i budućnost katastrofalnog kolapsa – u sustavu i ljudskoj populaciji – ako ne intervenira dobronamjerna i prosvijećena međunarodna organizacija. 

I tako kombinirajući proročanstva o propasti s obećanjem nade, udareni su temelji koje su dobro iskoristili današnji čelnici međunarodne birokracije, Svjetska zdravstvena organizacija, Ujedinjeni narodi i Svjetski ekonomski forum. 

Ipak, postoji više od zajedničkog interesa u marketingu krize koji ujedinjuje ove organizacije, kako objašnjava Paunio. 

Davne 1991. godine, u svojoj prvoj knjizi, Vihreä valhe [Zelena laž], iznio sam zapažanje da je veliki dio aktivista neomaltuzijanskog Zelenog pokreta protiv znanosti bio privučen antropozofijom ili originalnijom okultnom mišlju, tj. teozofija.

Paunijevo gledište ističe da su budući gospodari svijeta fantasti, a njihove su fantazije izravno inspirirane okultnom tradicijom koja seže u 19. stoljeće . On tvrdi da oni ne pripadaju samo kultu, već tvrdi da promicanje i prakticiranje takvih vjerovanja, bilo skriveno ili ne, predstavlja vjerovanje koje je zamijenilo vjerovanje Crkve.

Ova je religija uvelike zamijenila kršćanstvo u zapadnim zemljama. Panteizam prirode posebno crpi iz ‘mudrosti’ teozofije, koja se temelji na ezoterizmu i okultizmu najpoznatije svjetske prevarantice, Madame Blavatsky, koja je tvrdila da je otkrila ‘izgubljenu istinu’ koja ujedinjuje svjetske religije.

Paunio pažljivo pravi razliku između “ezoteričnog” – što znači “osobnog” – i “okultnog” – što znači “skrivenog“. Njegova tvrdnja je da je to kult osobne fantazije, čije se privatne prakse odražavaju u pogledu na svijet koji je odvojen od stvarnosti, endemičan u vladajućoj eliti. Ako je to doista slučaj, pomoglo bi objasniti zašto se čini da su mnogi naši vođe zabrinuti samo za sebe i zašto se čini da njihova uvjerenja i politika često imaju malo veze s vidljivom stvarnošću. 

Koliko ima dokaza o postojanju takvog kulta? Neki od njegovih najistaknutijih sljedbenika ne mare previše zadržati svoja okultna uvjerenja za sebe. U siječnju 2016. Klaus Schwab “… pojavio se u televizijskom intervjuu za RTS Suisse u Švicarskoj, gdje je otvoreno otkrio svoj ludi ezoterični okultizam.”

U spomenutom videu Schwab govori o “fuziji digitalnog, fizičkog i biološkog svijeta” kroz tehnologiju za koju Paunio kaže da nije ništa više od znanstvene fantastike. 

Sve što je Schwab spomenuo na švicarskoj TV 2016. jednostavno je neetična znanstvena fantastika. Takva tehnologija ne postoji, niti će ikada postojati. To je samo mrzovoljno razmišljanje starca koje se temelji na letovima unutar svemira i idejama izvedenim iz okultnih rituala.”

Paunio tvrdi da je takozvana znanost koju predstavljaju ljudi poput Schwaba jednostavno fantazija. Što je onda sa Schwabovim štićenikom, Yuvalom Noahom Hararijem? 

WEF je namjerno izradio lažni prirodoslovni životopis za Yuvala Hararija, koji je zapravo povjesničar.”

Harari je jednostavno prevarant kojeg je njegov gospodar izmislio da nalikuje znanstvenom proroku budućnosti. On nije ništa više od još jednog Waltera Mittyja, tvrdi Paunio – ali svejedno vođenog od strane čovjeka s određenom predanošću okultnim tradicijama. 

Klaus Schwab angažirao je daleko najutjecajnijeg neizabranog dužnosnika UN-a za okoliš, Mauricea Stronga, bogatog, neobrazovanog kanadskog industrijalca (1929. – 2015.), na čelo zaklade WEF. Maurice Strong bio je središnja figura u promicanju agende održivog razvoja od prvog UN-ovog summita o okolišu u Stockholmu 1972. Bio je i okorjeli okultist i ezoterik .”

Paunio je opširno pisao o razvoju okultne tradicije od 19. stoljeća , bilježeći i imenujući političke ličnosti koje su vidljivo upile načela novog-starog prirodnog panteizma.  

Kako su te radilice postigle tako moćnu platformu? 

Zahvaljujući bezuvjetnoj potpori koju im daju glavni mediji, suluda globalna politika WEF-a koja nas želi osiromašiti i pogoršati ekološke probleme, dobila je mjesto u svim zapadnim institucijama, uključujući protestantske crkve i Katoličku crkvu.

Ovdje ne može biti rasprave, jer su dokazi svuda oko nas. Već živimo u digitalnim spomenicima kulta koji je zarobio naše vođe i naše medije. Ipak, otkrića Paunija idu dalje od međunarodne religije propasti. Njegov rad otkriva kako organizacije poput WEF-a rade s vladama na krivotvorenju dokaza kako bi promovirali plan – kolapsa. 

Paunio je u ovom članku dokazao da je Svjetski ekonomski forum koristio finski fond za inovacije kako bi unaprijedio Schwabovo Veliko resetiranje.

Godine 2016. SITRA, koja je podređena finskom parlamentu, izdala je izmišljeno izvješće o finskom čudu kružnog gospodarstva i kreirala trenutni koncept kružnog gospodarstva za Svjetski ekonomski forum, koji je štetan za okoliš, ljudsko zdravlje i gospodarstvo.

Iskorištavajući ovaj koncept, Komisija Europske unije predstavila je zakonodavcima EU-a , npr. uredbu o taksonomiji zelenih financija, paket za kružno gospodarstvo Jyrkija Katainena i golemi klimatski paket Fit for 55 , koji je još uvijek uglavnom u rukama zakonodavaca EU-a, i što će u konačnici dovesti do petogodišnjeg planiranja u sovjetskom stilu i propasti modernog industrijskog društva .”

Djelo profesora Paunija nije samo posvećeno ismijavanju lakrdijaša i razotkrivanju njihovih lažnih akreditacija. To je ozbiljan pokušaj da se pridonese protunaraciji tehnokratskog menadžerizma čije se zlo čini shvatljivim otkrivanjem njegovih okultnih nadahnuća. 

On završava svoj opsežni esej o ovoj temi pozivom na okupljanje zajednici utemeljenoj na stvarnosti.

Mi ljudi, obični radnici i poduzetnici koji volimo svoju zemlju i obitelj, moramo se probuditi za obranu prosvjete, slobode i modernog društva. Samo težnja za dobrim, polazeći od vlastitih polazišta, može istisnuti te ljudske eksperimente koji se provode izvana. Finska, kao društvo samo po sebi i kao povijesno dominiraju drugi narodi, sada je solidna platforma za neku vrstu ludih eksperimenata, osim ako naši donositelji odluka nisu svjesni golemih opasnosti povezanih s njima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *