Ujedinjeni Narodi, “Sveta” Stolica, i vaš novac

 1. 07. 2017. Nadbiskup Bernardito Auza, Apostolski Nuncij i trajni promatrač Svete Stolice pri Ujedinjenim Narodima, dao je inicijativu u Ujedinjenim Narodima o: “Mobiliziranju Religioznih zajednica da djeluju u solidarnosti te podjele odgovornost kako bi zaustavile siromaštvo i promicale mir”.

Zapravo, slušajući ovo nije pretjerivanje reći kako se post – koncilarni Rim – a posebno ovaj vođen Franjom, aktivno suprotstavlja misiji koju je Krist dao Svojoj Crkvi, i to na načine koji bi mogli iznenaditi mnoge.

A, što se tiče misije Crkve, ovaj nadbiskup Auza, precizno ističe Njene ciljeve: smanjiti siromaštvo, nahraniti gladne, omogućiti zdravstvenu zaštitu, educirati mnoge od osnovnih škola pa do sveučilišta i dalje, promovirati dostojanstvo žena i posebno njihovo majčinstvo, brinuti se za našu vodu i okoliš, sudjelovanje u mirovnim djelovanjima i toliko drugih plemenitih aktivnosti.

Uzimajući u obzir te druge plemenite aktivnosti, nadbiskup Auza objašnjava:

Surađivati većom energijom i učinkom na implementiranje drugih ciljeva Agende 2030.

Kako bi otkrili koji su to drugi ciljevi Agende 2030 istražili smo sadržaj iste. U lipnju 2015 god., kada je Agenda 2030 bila u fazi izrade, nadbiskup Auza dostavio je izjavu Ujedinjenim Narodima o završnom dokumentu pod naslovom: Nulta skica, post razvojne Agende 2015 -gdje navodi: 

Mi podupiremo “doslovno” uključivanje održivih razvojnih ciljeva kao i u prijavku Otvorene Radne Grupe koja izrađuje Agendu. Mi bi smo podržali jaka i ciljana sredstva za uključivanje ovog programa, prepoznajući da je on temelj za ispunjenje ove Agende. Mi ćemo čvrsto ohrabriti upotrebu i koordinaciju svih izvora financiranja, kako bi postigli Održive Razvojne Ciljeve općenito. 

Nadbiskup u ime Franje, uvodi riječ “doslovno“ kojom prihvaća ovaj nacrt. Zapamtite ovo dok budemo istraživali koji su to ciljevi ove Agende.

U jednom trenutku nadbiskup Auza čak daje U.N-u određene stručne savjete o tome kako najbolje progurati ORC (Održive Razvojne Ciljeve) onima koji još nisu dovoljno motivirani: Upotrebljavajući kratke inspiracijske rečenice slične metodama socijalnih medija, politička deklaracija trebala bi nas pripremiti za razmišljanje i privući naš interes na ova tri poglavlja – rekao je nadbiskup.

Pogledajmo sada ova tri poglavlja.

Prvo, odnos Agende 2030 prema tzv. LGBT pitanjima.

Agenda ne sadrži eksplicitno spominjanje “seksualne orijentacije”ili “spolnog identiteta” , ipak poziva na “spolno osjetljive razvojne strategije”.

Ali, pisajući za homo – magazin Advocate, Jean Freedberg kaže za Agendu: Dobra vijest je da postoji još uvijek dovoljno širokog stava koji uključuje seksualno i reproduktivno zdravlje i prava koja mogu zaštititi LGBT pitanja. Ono što je bitno je kako će se ovaj tekst sada interpretirati i primijeniti. 

Kako onda Bergoglianski Rim želi da se Agenda primjenjuje?

Dovoljno je vidjeti da je Franjo, ponosni primatelj glavne nagrade ovog lista, Advocate, za “Osobu godine” 2013, te da je Vatikan postao uistinu okupljalište homoseksualno orijentiranih osoba pod njegovim pontifikatom.

Kada dolazimo do kontrole rađanja i abortusa, postoji još manje razloga za očekivati dobar ishod.

Među izjavama koje uvode riječ “doslovno” od pape Franje preko njegovog Nuncija u U.N.-u citiramo slijedeće:”Do 2030 god. osigurati pristup seksualnim i reproduktivnnim zdravstvenim službama uključujući informacije o planiranju obitelji i edukacije, te integracije reproduktivnog zdravlja u nacionalne strategije i programe.”

Ovaj prijedlog će bez sumnje učiniti pritisak na sve nacije kako bi prihvatile tzv. inicijativu  “planiranje obitelji i seksualno i reproduktivno zdravlje” koju U.N. zahtijeva.

“Mi smo predani u nastojanju kako bi osigurali univarzalni pristup seksualnim i reproduktivnim zdravstvenim službama, uključujući obiteljsko planiranje, informacije i edukacije…”

Ove “službe” su također označene kao i “prava” – termin koji će gotovo sigurno opravdati internacionalne sankcije protiv nacija koje tako ne misle.

Na tzv. Bejing platformi na koju se nastavlja ova Agenda U.N-a, nalazimo tvdnje kao što je ova:

“U nikakvom slučaju abortus se ne bi trebao promovirati kao metoda planiranja obitelji … Prevenciji neželjenih trudnoća mora se uvijek dati prioritet te se svaki pokušaj treba učiniti kako bi se eliminirala potreba za abortusom.” 

Platforma kasnije objašnjava kako se “potreba za abortusom” (primijetite riječ -potreba) najbolje “eliminira”:

“reproduktivno i mentalno zdravlje i kontraceptivna praksa, treba se promovirati, kao i istraživanja o tretmanima sprječavanja komplikacija abortusa i zdravstvene njege poslije abortusa.”

Zaustaviti siromaštvo – centralni dio Bergoglianske Agende – tako je zamišljeno da su žene u prvom redu kao borci protiv siromaštva, a na drugom mjestu je njihova uloga majki i supruga:

“Rano rađanje djece nastavlja biti glavno usporenje razvoju edukacijskog, ekonomskog i socijalnog statusa žena u svim dijelovima svijeta. Općenito, za mlade žene, rana udaja i postajanje majkom može ozbiljno usporiti edukacijske i poslovne mogućnosti te će vjerojatno imati dalekosežne posljedice na kvalitetu njihovog života i života njihove djece.”

Primijetite smjelost: Platforma ide tako daleko kako bi ocrnila majčinstvo u kontekstu braka!!!

Ne zaboravimo – Bejing Platforma je dio Agende 2030 za koju se nadbiskup Auza obvezao surađivati sa velikom energijom i učinkovitosti u njenom ostvarivanju.

I ako sve do sada što je rečeno nije jasno , Platforma također ističe, u više navrata, nužnost osiguranja pristupa “sigurnim abortusima”.

Nesigurni abortusi ugrožavaju živote velikom broju žena…

-Radnje koje se trebaju poduzeti: prepoznati i rješavati utjecaj nesigurnih abortusa na cjelokupno javno zdravstvenu brigu.

– Nesigurni abortus definiran je kao procedura zaustavljanja neželjene trudnoće bilo od strane osobe koja nema nužne vještine ili u okruženju kojem nedostaje minimalnih medicinskih standarda.

Nepotrebno za reći, sigurnosti nerođenog djeteta nije dat nikakav tretman!!!

U nastojanju inkorporiranja cjelovite Bijing PLatforme, 2030 Agenda izjavljuje:

“Obvezujemo se na cjelovito ostvarivanje svih Milenijskih Razvojnih Ciljeva”

Ovaj dokument pokazuje prevaru već po svome dizajnu – žig Zloga, istog onoga koji ima mnoge suradnike svjesne ili nesvjesne, utvrđene na poziciji moći u Rimu pa sve do doma Sv. Marte.

Dodatno, ova Milenijska kampanja se diči mnogim inicijativama u svijetu jedna od njih je i “kampanja za bolji svijet”.

U ovom trenutku ova kampanja je uključena u osiguranje sredstava za abortuse u zemljama diljem svijeta.

Kao dio ovih nastojanja objavila se i knjigu koja uključuje slijedeće:

“prošle godine (2016) doprinosi u SAD-u za internacionalno reproduktivno zdravlje spriječili su oko 320000 neželjenih trudnoća, 100000 nesigurnih abortusa i 10000 smrti majki. “

Na zaprepaštenje “Kampanje za Bolji Svijet” i sotonskih sluga posvuda, Predsjednik Trump je odlučio povući sredstva Sjedinjenih država iz ove organizacije.

U zaključku nadbiskup Auza u ime Njegove Poniznosti, Franje također se obvezuje na financijsko osiguranje sredstava za uvođenje ovih Milenijskih ciljeva.  Imajte ovo na umu, ako vas vaše župe traže za donacije Petrovoj stolici; nešto što se već počelo događati u većini župa ove godine početkom srpnja.

https://akacatholic.com/the-u-n-the-holy-see-and-your-money/

2 komentara

 1. kata

  KADA ON GOVORI, “MI PODUPIREMO…, MI BISMO…, MI ĆEMO…, U ČIJE IME GOVORI??? U MOJE SIGURNO NE! “A ŠTA BI TO TREBALO ZNAČITI?” PITATI ĆE NETKO. DRUGIMA, MOŽDA NIŠTA, ALI MENI SVE.
  ON JE VISOKORANGIRANI PRELAT KATOLIČKE CRKVE, ALI I JA SEBE SMATRAM VJERNIKOM LAIKOM, KATOLIČKE CRKVE, JER SAM KAO I ON, PRIMILA KRŠTENJE U ISUSOVO IME , U TOJ ISTOJ , JEDNOJ APOSTOLSKOJ, KATOLIČKOJ CRKVI. RAZLIKA IZMEĐU NAS JE, ON UVAŽEN, POZNAT I PRIZNAT, A JA MANJE OD NIŠTA. REKLI BI MNOGI, DA NEMAM NIKAKVIH IZGLEDA. JA SAM AUTSAJDER.
  IPAK, SAMA SE TAKO NE OSJEĆAM. NAPROTIV. OSJEĆAM SE POBJEDNIKOM.
  MOJA POBJEDA JE U MOM BOGU, ISUSU KRISTU, MOME SPASITELJU. A NJEGOVO POUZDANJE JE U BOGOVE OVOGA SVIJETA, OČITO I U SAMOG SEBE,JER I SAM SEBE SMATRA JEDNIM BOGOM, ČIM SE USUĐUJE TAKO DRSKO GOVORITI U IME SVIH,KRŠTENIH U KATOLIČKOJ CRKVI. JER ISTINSKI VJERNIK ,KATOLIK, SIGURNO NE BI PRISTAO UZ NJIHOVE ZLE I BEZBOŽNE CILJEVE.

  • ivan

   Hvala Vam na ovako iscrpnom svjedočenju vjere, nažalost suočavamo se sa herezom na najvišem nivou. Lažni prorok nezaustavljivo pravi put Antikristu koji će zajedno s njim zasjesti na Petrovu stolicu. On mora ispuniti svoju zadaću, a mi Križari svoju. Naša Hrvatska Domovina i svi njeni građani moraju shvatiti kakva im opasnost prijeti od bezbožnih zakona koji usvajaju naši predstavnici u Saboru prema naputku Europske Unije. Postoji zemlja EU-a koja nam može biti primjer kako se žive Božji zakoni- Poljska! Nadajmo se da će Dragi Bog uslišiti naše Molitve za Domovinu Hrvatsku i da će Blažena Majka Djevica Marija staviti Svoju zaštitu na našu Zemlju Hrvatsku. Neka Nam je Isus na pomoći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *