UN regrutirali 100 000 širitelja lažnih informacija vezanih za cjepivo

Ujedinjeni narodi su objavili da su udruženi sa Svjetskim ekonomskim forumom, liderom “Velikog reseta”, kako bi promovirali novu kampanju za kontrolu rasprave vezane uz COVID-19 na društvenim mrežama.

U intervjuu za podcast Svjetskog ekonomskog foruma, direktorica UN-ovih komunikacija Melissa Fleming istaknula je UN-ovu inicijativu “#PledgetoPause”, koju UN nazivaju “prvom globalnom kampanjom za promjenu ponašanja o dezinformacijama”, pokrenut je prošlog mjeseca u suradnji s više nevladinih organizacija koje podržavaju George Soros i Big Tech tvrtke.

Program želi “mobilizirati stručnjake i istraživače, vlade, utjecajne osobe, civilno društvo, tvrtke, regulatore i medije” kako bi zaustavili ono što UN smatraju “pogrešnom informacijom” u vezi s COVID-19.

Konačno “ima za cilj doseći globalnu publiku od milijardu ljudi”, rekli su iz UN.

#PledgetoPause dio je većeg projekta nazvanog “Verified”, koji regrutira sudionike da šire “provjereni sadržaj optimiziran za društvenu razmjenu” koji je proizveo UN-ov odjel za komunikacije.

Sadržaj je dizajniran da bude “ispred i na sredini u vašim feedovima društvenih mreža”, prema Fleming.

Također je tvrdila da Ujedinjeni narodi “rade s platformama društvenih medija kako bi preporučili promjene” kako bi “pomogli u prekidanju lanca dezinformacija”.

Fleming je rekla Svjetskom ekonomskom forumu da su #PledgetoPause i Verified do sada “regrutirali 110 000 informativnih dobrovoljaca”.

Rekla je da ove informativne dobrovoljce opremaju onim vrstama znanja o tome kako se šire dezinformacije i da traže od njih da posluže kao neka vrsta prvih digitalnih hitnih reaktora.

Fleming je na drugim mjestima izjavila da su UN “kampanjom dosegnuli države članice, UN-ove medijske partnere, slavne osobe i njihove obožavatelje, te tvrtke kako bi im pomogli da se proširimo na milijune do kojih ćemo morati doći.

UN-ov odjel za komunikacije vodi tvrtku Verified u suradnji s Purposeom, ljevičarskom aktivističkom skupinom koja se hvali partnerstvima s Googleom i zakladom Gates. 2012. godine Purpose je započeo projekt nazvan “All Out”, LGBT pokretom koji sada ima gotovo dva milijuna članova i koji se pridružio nedavnim napadima na poljske pro-obiteljske zakone i kulturu.

Jedan od osnivača organizacije tražio je od EU-a da pomoć za COVID-19 Poljskoj veže za kapitulaciju pred LGBT zahtjevima, mjerom koju je Europska komisija poduzela ranije ovog mjeseca.

Možemo očekivati još više aktivnosti raznih faktografa i sličnih organizacija kojima je cilj zatiranje istine. Ovo je igra u kojoj se istina lokalizira i onda diskreditira te proglašava za laž. Na žalost mnogi koji još uvijek znaju istinu i mogu govoriti istinu, radije izabiru šutnju u zamjenu za još par dana sjedenja u fotelji iako ona postaje sve više i više neudobna.

Na slici je kardinal Parolin prilikom obraćanja UN, skrećemo pažnju na duboku povezanost dviju Zvjeri iz Otkrivenja, jer vatikanski aktivisti će sa svoje strane sve učiniti da uvjere svijet da Žig Zvjeri nije Žig Zvjeri. Dolaskom lažnog proroka na vlast, Vatikan je postao sjeme lažnih informacija, koje se plasiraju u suradnji sa UN-om do te mjere da obični katolik više ne zna je li sjedište UN-a u Vatikanu ili je još uvjek u New Yorku.

Lažni prorok je prije nekog vremena izjavio da su vjernici dužni slušati UN, nismo zamjetili reakciju niti jedne biskupske konferencije koja bi ovo demantirala. To su te neudobne fotelje o kojima pričamo, a Gospodin im nije dao fotelje, nego štap. Na žalost oni se s njim ne služe, jer da bi ti trebao štap ti moraš ustati, krenuti, pasti i čuvati stado istim tim štapom od vukova. Štap je oslonac, znak vlasti i autoriteta.

Budući da oni ne žele koristiti vlast i autoritet, koji im je dan od Boga, sada je vrijeme da štap dobiju oni koji ga žele koristiti.

Koji su dostojni dobiti štap i koristiti ga protiv dviju Zvjeri, tj. crkvene i svjetovne masonerije oni će ga i dobiti.

Proroci Henok i Ilija će biti posrednici u predaji ovih štapova vjernima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *