UN službeno lansirao antikristov novi svjetski poredak

Putem nove UN-ove web stranice (https://unnwo.org/) UN je službeno lansirao projekt novog svjetskog poretka, kojeg su stoljećima strpljivo iščekivale generacije masona, okultista, newagera i drugih zarobljenika sotone. Spomenute stranice ovako najavljuju projekt:

Projekt Novog svjetskog poretka Ujedinjenih naroda globalna je inicijativa na visokoj razini osnovana 2008. za unapređenje nove ekonomske paradigme, novog političkog poretka i šire, novog svjetskog poretka za čovječanstvo, kojim se postižu globalni ciljevi UN-a za održivi razvoj do 2030. godine, te sreću, blagostanje i slobodu cijelog života na Zemlji do 2050. godine. 

Antikrist nam putem svojih proroka poručuje da se ne nadamo kako umjetno stvorenu korona-krizu ne će iskoristiti za porobljavanje ljudskoga roda. Tu se citiraju riječi bivšeg francuskog predsjednika Sarkozyja:

Čeka nas velika revolucija. Kriza ne samo da nas oslobađa da zamišljamo druge modele, druge budućnosti, drugog svijeta. Ona nas obvezuje na to.

I tu se fanfarama najavljuju obrisi koncepata koje će uvoditi antikrist koji će tako zadiviti masu obeshrabrenih jadnih duša koje će pred njim pasti na koljena:

Happytalizam je nova ekonomska paradigma koja sreću, blagostanje i slobodu stavlja u središte modela, sustava i čitavog života ljudskog razvoja.

Evo ga, jasno i glasno, antikristovo obećanje novoga raja na zemlji. Službene stranice obećavaju 10 milijardi sretnika do 2050-te (čitaj 10 milijardi duša spremnih za isporuku u pakao). Nakon što su iz masonske laboratorije izašli francuska revolucija, komunizam i razni drugi izmi nesretnih epizoda ljudske povijesti, sada imamo konačni izam predstavljen za posljednja vremena – happytalizam (pitanje je kako će antikristove sluge ovo prevesti na hrvatski kada krene implementacija, no hajmo reći nešto kao sretni kapitalizam).

Eto, pripreme za antikristovo stupanje za svjetsku pozornicu sada su skoro gotove:

  • Lažni prorok je preuzeo Katoličku crkvu koju polako ali sigurno poganizira i uvodi u „ljudsko bratstvo“ „novog humanizma“
  • Već godinama traje rat na Bliskom istoku, te se iščekuje konačni mirovni sporazum
  • Uvodi se nadzor svjetskog stanovništva (aplikacije za nadzor, špijuni za praćenje kontakata sustava društvenih kredita)
  • Kreirane su opcije globalnih valuta koje će dokinuti gotov novac (Bitcoin na zapadu, digitalni Yuan na istoku)
  • Pripremaju se načini uvođenja žiga zvjeri (čip, cjepivo, ID 2020… )
  • UN-ove fanfare najavljuju njegovu revoluciju i antikristovu novu eru.

Dakle, svijet je 2020. ušao u novu epohu Posljednjih vremena, a korona je iskorištena da se gore navedene promjene ubace u petu brzinu, jer antikrist je očito postao nestrpljiv. Tome treba pribrojiti i u posljednjim tjednima očite promjene vezano za Svetu Pričest i Euharistiju, koja se obeščašćuje na najvulgarniji način širom svijeta sve pod đavoljom krinkom brige za ljudski život.

Sada, kada je Gospodin na svaki način bačen i odbačen, nije čudo da se sotona osjeća sigurnim da zakorači naprijed.

Također treba podsjetiti da je lažni prorok (kakve li slučajnosti) nedavno lansirao svoju inačicu happytalizma, takozvanu franjinu ekonomiju (https://francescoeconomy.org/), a u “novome humanizmu” prednjači.

I kakvi su slijedeći koraci?

Bergoglijev novi globalni pakt humanizma bit će predstavljen svijetu 11 listopada 2020. u Rimu. Franjina ekonomija, koja najavljuje bolji svijet nakon korone, treba biti lansirana 19 studenog u Assiziju (zar je trebalo sumnjati u lokaciju).

Napokon, 20. ožujka 2021. UN organizira proslavu UN dana sreće (na kojim su oni drogama?).

Dakle dok antikrist baca ljudski rod u očaj kroz ratove, terorizam, migracije, pandemije, izvanredna stanja, kaos, progone, ukidanje bogoslužja, recesije, nerede, revolucije, suspenziju demokracije, oduzimanje prava i sloboda i opću kontrolu stanovništva, on istodobno nudi očajnom čovječanstvo svoj lažni svijet „blagostanja“.

Križari vojske ostatka i drugi naši čitatelji znaju da nas je Gospodin na ovu varku stoljećima upozoravao putem Svetaca i do detalja razotkrio sve o tome u Knjizi Istine. Zato danas stojimo pripravni na sraz s antikristom kojega prokazujemo i putem ovih stranica Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

One Comment

  1. Zvonimir

    Naredni korak koji slijedi u režiji sotonskih slugu na planetarnoj razini je rat koji će otvoriti put antikristu da se predstavi svijetu kao mirotvorac naravno prljavi lažni a to većina u svijetu neće primjetiti. Kada bi se to moglo desti? Pređimo na geopolitičku analizu. Poslije godinu dana i tri ponovljena izlaska na izbore formirana je Vlada u Izraelu. Glavno predizborno obećanje Nedanjahua je bilo ukoliko dobije povjerenje glasača da će pripojiti dio Zapadne obale državi Izrael i prije nekoliko dana je najavio da u realizaciu toga plana kreće 1.7.2020. Na reakciju Palestinaca nije trebalo dugo čekati, oštro su se usprotivili najavili da izlaze iz svih mirovnih pregovora i zaključaka koj su potpisani sa Izraelom i SAD. Jasno je da će doći do neizbježnog sukoba Izrela sa Palestincima sa nesgledivim posljedicama prije svega po izrelski narod zato što će vrlo vjerojatno na stranu Palestinaca stati libanonski Hezbolah kao i Iran u početku a tijekom sukoba i većina arapskih zemalja. Izrael će se naći u potpunom okruženju izdan od SAD u bezizlaznoj situaciji. Početak ovog sukoba je izvjestan već tijekom ljeta a samo je pitanje tempa i brzine kojom će se širiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *