Upozorenje s Neba

Za vrijeme molitve kod Kamenitih vrata, Zagreb 31.05.2017. dogodilo se iznenada veliko nevrijeme, sa prolomom oblaka, grmljavinom i obilnom kišom. Sudionici procesije pokušavali su se sakriti ispod uskih pločnika starih zgrada Gornjeg Grada. Grmljavina i munje sa jakom kišom natjerala je mnoge ljude da zatraže sklonište ispod kišobrana, u haustorima zgrada i Crkvi sv. Marka koja se otvorila za tu priliku. (više možete vidjeti na videu unutar teksta iz večernjeg lista, nakon 2 min.)

Ni pljusak nije pokvario procesiju od katedrale do Kamenitih vrata

Ovaj šturi tekst koji se može pročitati iz Večernjeg lista, ne bi bio ništa posebno, da nema nekoliko zanimljivih pojedinosti o gostu koji je pozvan iz Čikaga, (Blase Cupich), nedavno izabrani Kardinal od strane Pape Franje, zbog silnih zasluga u promicanju liberalnih hereza u svezi Svete Pričesti, a o kojima smo nedavno ovdje mogli više čitati.

Tko je god bio na procesiji nije bio ravnodušan na ovaj jasni znak i upozorenje sa Neba. Preispitajte svoju vjeru Hrvati, ne dajte se zavesti od lažnih veličina i titula, osoba koje ne slijede Katolički nauk, pa bile one biskupi, kardinali ili sam Papa.

U skoroj budućnosti će ovakvi znakovi biti veći, do te mjere da će vatra s Neba padati na one koji budu slijedili sotonine pastire, kada se još više očituje njihova nevjera, oni će biti oštro kažnjeni, jer su sebi uzeli ovlasti veće nego im je dao Gospodin Isus Krist.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *