Vatikan će ugostiti još jednu konferenciju o kontroli populacije sa pro abortus predavačima

Rim, 03. 08. 2017, – Pontifikalna Akademija za znanost objavila je da će se održati još jedna konferencija za kontrolu populacije.

“Zdravlje ljudi, zdravlje planeta i naša odgovornost: Promjena klime, zagađenje zraka i zdravlja”, biti će održana od 2. do 4. 11. u Vatikanu.

Samo ime konferencije taji upitne osobne ideologije i profesionalne ciljeve brojnih imenovanih sudionika.

Sudionici konferencije su:

 Profesor John Schellnhuber, osnivač i direktor instituta za klimatski utjecaj. Smatra se najutjecajnijim znanstvenikom o klimi te glavnim zagovornikom globalnog zatopljenja. No on je također poznati zagovornik jedne svjetske vlade (poretka), koja bi pod Ujedinjenim Narodima imala beskrajne oblike vladavine nad drugim narodima, a sve pod krinkom brige za planet. U Svibnju 2014 god. u jednom intervju on izjavljuje kako ponekad vlade moraju “prisilno uvjeriti ljude” kako bi nadišle njihov otpor za promjenama !!!

Sir Partha Dasgupta

Dasgupta je veliki obožavatelj i predlagatelj populacijske kontrole, koji se zalaže za obrnutu populaciju u mnogim zemljama, bez obzira što to znači nerijetko brutalne mjere kontrole stanovništva u tim zemljama uključujući Kinu.

Peter Raven

On je biolog, koji se specijalizirao za biljke, leptire i evoluciju. Na posljednjoj konferenciji rekao je: “Trebamo do određene točke limitirati broj ljudi, zato papa Franjo naglašava da se ne treba imati više djece od onoliko koliko se pravilno može podići.”

Jeffrey Sachs

Na Vatikanskoj konferenciji 2015 god. Sachs uvjerava kako je abortus legitimni način kako bi se smanjila populacija. On je učinio zahtjev za legaliziranje abortusa kao jedan od načina uštede, kako bi se eliminirala neželjena djeca, kada kontracepcija zakaže; Njegova knjiga – Ekonomija za Prenapučen Planet.

Nadbiskup Marcelo Sanchez Sorondo

On predsjedava ovim događajem kao glava Pontifikalne Akademije znanosti.

Njegova povezanost sa elitom populacijske kontrole u svijetu je jasna. Ne samo da ih je on doveo u Vatikan nego ga oni guraju među Vodeći Koncil u Organizaciji Održivog Razvoja, a koju je osnovao generalni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki Moon.

Posljednja konferencija ove Pontifikalne Akademije prošla je sa značajnim kritikama pro life organizacija, najviše zbog toga što na tom događaju koji se odvija u Vatikanu nije bilo niti jednog zvučnog imena znanstvenika vjernika, koji bi se mogli suprotstaviti stavovima ovih sudionika i predavača, a koji su u potpunoj suprotnosti sa stavovima i naukom Katoličke Crkve.

Vrh Katoličke Crkve u Vatikanu pobrinuo se da na konferenciji nema neistomišljenika.

https://www.lifesitenews.com/blogs/vatican-to-host-its-second-population-control-conference-this-year

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *