Vatikan postaje domaćin radikalnog „Populacijskog koncila“

Vatikan je pozvao zloglasni „Populacijski koncil“, na konferenciju u veljači. Zajedno sa “prorokom depopulacije”, Paul R. Ehrlich, Populacijski koncil će predstaviti na temi “Biološko izumiranje” radionicu od 27. 02. do 01.03. Napominjemo, događaj je organiziran od Pontifikalne Akademije Znanosti i Pontifikalne Akademije Socijalnih Znanosti Vatikana.

Profesor John Bongaarts, potpredsjednik Populacijskog koncila, održat će govor na konferenciji pod nazivom: Populacija -“Sadašnje stanje i budući planovi”. Za one koji ne znaju: Populacijski koncil besramno promovira globalnu redukciju rađanja i široku distribuciju umjetnih kontraceptiva: Od 213 milijuna trudnoća 2012 god. približno 40% njih neželjene su. Kako bi ispunili cilj Londonskog Samita o Planiranju Obitelji u 2012. te pokušali dostići zadane ciljeve 2020. moramo smanjili postotak neželjenih i neplaniranih trudnoća, povećati upotrebu kontracepcijskih metoda te osigurati kvalitetne usluge za planiranje obitelji! – ovaj citat je iz knjige Quallity Measurement in Family Planning – koji se može preuzeti sa webstranica koncila iz 2015 god.

Populacijski koncil je osnovao 1952 god. John D. Rockefeller III u New York City-ju. Prvi predsjedavajući bio je Frederick Osborn, slavni eugenist, koji je i jedan od osnivača Američkog Eugeničkog Društva, koji postaje generalni direktor istog 1931 god. Danas se ista organizacija zove Društvo za Bio-demografiju i Socijalnu Biologiju.1937, Osborn također osniva Pionirski Fond kako bi unaprijedio znanstvenu studiju pod imenom “naslijeđe i ljudske različitosti”, zajedno sa Wickliff Draper – om (poznatim rasistom i zagovarateljem superiornosti bijele rase), kao prvim predsjednikom. Pionirski Fond imao je veliko poštovanje za Nacističku Njemačku. Nacistički zakon o razdvajanju djece sa nasljednim bolestima i poteškoćama (“Reichsgesetz zur Verhütung erbkranken Nachwuchses”) iz 1933 god., Osborn je nazvao “najuzbudljiviji eksperiment ikad učinjen”. Pionirski Fond distribuirao je Nacistički film po imenu “Erbkrank” (nasljedno bolestan), koji je snimio Ured za rasnu politiku nacističke partije 1936 god. Nakon 1945 god. Pionirski Fond prikrio je svoje rasističke elemente i promijenio svoje nazive. “Eugenika”, “rasa”, “superiornost”, zamijenjeni su sa “prenaseljenost” i  “zaštita okoliša”. Osbornove knjige “Naš prenapučeni Planet”, (1948), “Limiti Zemlje”1962 god., utrle su put za Ehrlicha, koji je objavio “Populacijsku Bombu”, 1968. Pozivajući Ehrlicha, Bongaartsa i Mathisa Wakernagela, predsjednika Global Footprint Netwoark-a, Vatikan će ugostiti trojicu visoko pozicioniranih ideologa koji ne biraju sredstva u ograničavanju rasta populacije na Zemlji.

https://www.lifesitenews.com/news/vatican-welcomes-contraception-pushing-population-council-to-biological-ext

Komentar: Ovaj skup će biti direktno usmjeren protiv Božjeg plana Stvaranja Života na Zemlji.

Knjiga Istine 22.01.2015 “Božja Moć će nadvladati i na veliki Dan Gospodnji, Njegovi neprijatelji će biti nemoćni i Rukom Mog Oca, oni će biti bačeni u ponor. Najveća kazna će biti nanijeta Božjim posvećenim slugama koji propovijedaju krivovjerje. Zato jer su bili blagoslovljeni Istinom, ali su Ju odbacili u korist namjernog odvlačenja duša od Riječi Božje, njihovi grijesi će biti najgori grijesi od svih i zbog toga oni nikada neće vidjeti Lice Božje.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *