Vatikan unajmio LGBT kompaniju, koja će kreirati i voditi novu internetsku platformu za vijesti iz Vatikana

Prosinac, 2017, – Podižu se obrve nakon objave kako Vatikanski službenici sa jakim LGBT vezama unajmljuju otvoreno homoseksualnu kompaniju, koja će kreirati i voditi novu internetsku stranicu vijesti Svete Stolice.

Kompanija pod imenom Accenture, u svijetu je poznata zbog promoviranja homoseksualne političke agende, dobivajući nagrade zbog najboljih gay friendly poslodavaca i kreirajući video uratke koji promoviraju strategije za širenje LGBT prava diljem svijeta.

Accenture sadržava cijelu stranicu LGBT pridea, materijale i knjižnicu od 12 LGBT videa na svojoj web stranici, koji promoviraju homoseksualne odnose u kompaniji, a i društvu općenito.

Kompanija je čak potpisala i potporu homoseksualnim tužiteljima u parnici Obergefel protiv Hodgesa na Saveznom Sudu Amerike, koja je prisilila svih 50 država da priznaju gay brak.

Također je donirala novce “Kampanji za ljudska prava”, Američkoj gay lobirajućoj organizaciji, koja je u zamjenu dala 100 % homoseksualni rejting Accenturi.

Nova stranica biti će nazvana “Vatikanske vijesti” i ona će prema riječima šefa ove kompanije za Italiju, Alessandro Diane, oblikovati i preoblikovati načine komunikacije.

“Lansiramo posljednji dio reformi pape Franje. Svaka reforma ne proizlazi iz greški prošlosti nego iz budućnosti koja poziva na promjenu: u ovom slučaju, kulturalno i digitalno usklađivanje zahtijeva usvajanje procesa koji se razlikuju od tradicije” rekao je Monsignor Dario Edorado Vigano, Prefekt Vatikanskog tajništva za komunikacije.

Prema Diani, Accenture nije tražio nikakav ugovor za ovaj posao. 

Vatikan je taj, koji je službeno pristupio Accenturi svojom voljom.

Kako bi čitateljima objasnili da ovo nije slučajnost, sjetimo se Viganovog prvog velikog izlaska u javnosti, kada je izabrao Isusovačkog svećenika James-a Martina za savjetnika njegovog tajništva za komunikacije. Za one koji ne znaju, Martin je jedan od glavnih zagovornika LGBT političke agende, gdje u svojim govorima iščekuje trenutak kada će se dva muškarca moći vjenčati u Katoličkoj Crkvi.

Vigano je također izgradio bliski odnos sa radijskim novinarom Pierluigi Diacom, koji otvoreno živi u homoseksualnoj civilnoj vezi. 

Nakon toga Vigano je postao redoviti gost u radijskoj emisiji Diaca pod nazivom “Dobro jutro, ja sam Franjo”, u kojoj govori o trenutačnim stvarima, koje se događaju pod budnim okom vladajućeg pape.

Kako vidimo gotovo svi papini najbliži suradnici zagovornici su LGBT agende ili su i sami pripadnici iste.

https://www.lifesitenews.com/news/vatican-hires-lgbt-activist-company-to-create-and-run-new-internet-news-pla

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *