Vatikan vodi dijalog s „LGBT“ aktivistima o dekriminalizaciji sodomije

Kako izvještavaju Edward Pentin i LifeSiteNews skupina od preko pedeset tzv. „LGBT“ aktivista, političara i pravnika susrela se 5. travnja 2019. u Vatikanu s vatikanskim državnim tajnikom, kardinalom Pietrom Parolinom. 

 

Cilj ove skupine je dekriminalizacija sodomije. Sudeći prema sodomitskim dopisima koji su procurili u javnost, skupinu je trebao primiti lažni prorok i zatim održati povijesni govor o sodomiji. Međutim, izgleda da je nakon curenja ovih podataka u javnost lažni prorok u zadnji čas odustao od izravnog susreta, te je umjesto toga u prvi plan gurnuo kardinala Parolina.

 

 

Dan prije susreta, vatikanski glasnogovornik, Alessandro Gisotti, kategorički je zanijekao da će lažni prorok održati povijesni govor o sodomiji.

Međutim, 5. travnja, Gisotti je potvrdio da se Parolin susreo s „LGBT“ aktivistima koji rade na dekriminalizaciji sodomije, koji su mu predali njihovo istraživanje s ciljem dekriminalizacije sodomije na Karibima.

 

Parolin je tom prilikom pozdravio prisutne i istaknuo kako „Crkva brani dignitet svake osobe i protivi se nasilju“. Nakon što je poslušao izlaganja „LGBT“ aktivista, Parolin ih je uvjerio da će obavijestiti lažnoga proroka o njihovom istraživanju, kako prenosi vatikanski glasnogovornik.

 

Na press konferenciji nakon susreta, jedna od sudionica susreta, zagovarateljica sodomije barunica Helena Ann Kennedy, inače zastupnica Laburističke stranke u britanskom Domu lordova, rekla je da su u Vatikanu „LGBT“ aktivisti s poštovanjem pozdravljeni, da je započeo dijalog i da je Parolin izjavio kako će se dijalog nastaviti.

Organizatori skupa traže od Crkve da izda izjavu u kojoj će se suprotstaviti kriminalizaciji sodomije.

 

Drugi sudionik skupa i zagovornik sodomije, dr. Leonardo Raznovich, iznio je na press konferenciji primjer države Belize, gdje je Vrhovni sud proglasio kriminalizaciju sodomije neustavnom, ali se tada Katolička crkva žalbom suprotstavila ovakvoj odluci.

 

Međutim, Raznovich kaže da je lažni prorok tada intervenirao, nakon čega je Crkva povukla svoju žalbu. „Zahvaljujući papi Franji“ kaže Raznovich Belize više nije jedna od država u kojoj se kriminalizira sodomija.

 

Jedno pojašnjenje vezano za dekriminalizaciju – to je proces kojeg pojedine interesne skupine danas koriste, kako bi se ukinulo zakonsko gonjenje počinitelja pojedinih smrtnih i teških grijeha poput abortusa, eutanazije, sodomije, prostitucije i korištenja droge i time ohrabrila masovna pojava teških grijeha.

 

Ovo je najčešće prvi korak, drugi korak je legalizacija, a treći proglašavanje smrtnih grijeha temeljnim ljudskim pravima koja su zakonom zaštićena, koja se onda u praksi organizirano nameću stanovništvu.

 

Za one koji su zaboravili, ili su zbunjeni – podsjećamo da prava Crkva naučava kako je sodomija grijeh koji vapi u Nebo, a Katekizam Katoličke Crkve kaže da su homoseksualni čini u sebi poremećeni.

 

Čitajući sve ovo netko bi pomislio da je riječ o kakvom štivu znanstvene fantastike o poremećenom svijetu iz budućnosti ili epizodi Zone sumraka, no kako vidimo – ovo su tužna vremena u kojima živimo, a radi se o zadnjim trzajima sotone, prije nego što zemlja napokon bude oslobođena i pročišćena od svakog grijeha i od lažne crkve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *