Vatikanska akademija tvrdi da roditelji moraju cijepiti djecu vakcinama napravljenima od ostataka abortiranih beba

Vatikan, Ožujak 26, 2019, – U nevjerojatnoj deklaraciji, Pontifikalna Akademija za Život- koja je sada potpuno ispunjena predstavnicima lažnog proroka – naređuje roditeljima da cijepe svoju djecu, čak i ako su cjepiva dobivena od ostataka abortiranih beba.

 

Mnoge Katoličke obitelji odlučile su ne cijepiti svoju djecu protiv morbila i vodenih kozica, jer su jedina cjepiva na tržištu ona koja su dobivena od stanica abortiranih beba iz 1960 tih godina.

 

Pontifikalna Akademija za Život staje na stranu zdravstvene organizacije, kojoj ova cjepiva ne predstavljaju nikakvu moralnu dilemu.

 

Novoosnovana Pontifialna Akademija za Život, iz koje je lažni prorok istjerao sve članove koje je izabrao Sv. papa Ivan Pavao II, i na njihovo mjesto postavio svoje kandidate, objavila je da cjepiva iz 1960-tih, više ne predstavljaju moralnu dvojbu jer je prošlo puno vremena od počinjenih abortusa!!!

 

Unatoč opasnosti koja stoji u odbijanju cijepljenja, za Katolike ostaje vrlo problematično upotrebljavati ovakva cjepiva, zbog činjenice kako su dobivena ubojstvom nerođene djece.

 

Izjava prijašnje Pontifikalne Akademije za Život, iz 2005 godine bila potpuno suprotna od njihove sadašnje izjave.

 

Tadašnja Pontifikala Akademija za Život nazvala je proizvodnju ovakvih cjepiva moralnim zlom, te navela kako su roditelji prisiljeni protiv svoje volje pristati na takvo zlo jer nema drugih cjepiva.

 

Akademija za Život Pape Ivana Pavla II priznala je priziv savjesti roditeljima koji odbijaju takva cjepiva.

 

 

No nova karikatura Akademije za život ima na čelu Nadbiskupa Vincenza Pagliu, čovjeka koji javno ističe da je za abortuse i eutanaziju (pisali smo o tome).

 

Predsjednik Američke Lige za Život, Judie Brown, izjavila je kako novoizabrana Akademija za Život više ne štiti prava Katoličkih roditelja: “…katolike općenito, više ne štiti Akademija za Život, kako bi živjeli svoje živote u vjeri i Kristu.”

 

Debi Vinnege, osnivačica udruženja Božje Djece za Život, rekla je kako postoji ogromno tržište vrijedno milijarde dolara, gdje se kupuju abortirani fetalni materijal za proizvodnju ovakvih cjepiva.

 

Ispitivanje i proizvodnja ovakvih cjepiva puni džepove farmaceutskih industrija i klinika za abortuse kao što je Planned Parenthood – gdje su uhvaćeni na videosnimci kako vade organe abortiranih beba za prodaju.

 

“Ukoliko se naši liječnici i Crkva ne udruže u zahtijevanju zaustavljanja ovakvih cjepiva, farmaceutska industrija se neće promijeniti”, rekla je Debi.

 

“Ovakav stav sadašnje Akademije za Život u Vatikanu potiče abortuse,” rekla je Debi,

 

Christoper Ferrara, čelnik Američkog Katoličkog udruženja Odvjetnika, rekao je kako ne smijemo zaboraviti da je lažni prorok Franjo ukinuo zakletvu za članove Pontifikalne Akademije za Život, kojom je Papa Ivan Pavao II tražio da se obvežu svi njeni članovi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *