Vigano: elita uvodi nadzor i porobljavanje čovječanstva

U petak 30. listopada objavljena je poruka nadbiskupa Viganoa bombastičkog sadržaja u kojoj nadbiskup govori o dramatičnim događajima koji su zahvatili Crkvu i svijet. Ovom prilikom osvrćemo se na Viganovo upozorenje o sotonskom planu globalističke elite da porobi svjetsko stanovništvo kroz uvođenje jedinstvenog svjetskog nadzora koji je prorečen u Knjizi Istine.

Niže prenosimo riječi nadbiskupa Viganoa o tome:

U tijeku je globalni plan nazvan Veliko poništavanje (Veliko resetiranje). Njegov je arhitekt globalna elita koja želi pokoriti čitavo čovječanstvo, namećući prisilne mjere kojima se drastično ograničavaju individualne slobode i slobode cjelokupnog stanovništva.

U nekoliko je država ovaj plan već odobren i financiran; u drugima je još uvijek u ranoj fazi. Iza svjetskih čelnika koji su sukrivci i izvršitelji ovog paklenog projekta kriju se beskrupulozni likovi koji financiraju Svjetski ekonomski forum i Događaj 201, promovirajući svoje planove.

Svrha Velikog poništavanja je nametanje zdravstvene diktature čiji je cilj nametanje mjera ukidanja sloboda, skrivenih iza primamljivih obećanja da će se osigurati univerzalni dohodak i oprostiti dugovanja građana. Cijena ovih ustupaka Međunarodnog monetarnog fonda bit će odricanje od privatnog vlasništva i prihvaćanje programa cijepljenja protiv Covid-19 i Covid-21 kojeg promovira Bill Gates u suradnji s vodećim farmaceutskim grupacijama.

Osim golemih ekonomskih interesa koji potiču promotore Velikog poništavanja, nametanje cijepljenja pratit će zahtjev za zdravstvenom putovnicom i digitalnom iskaznicom, uz posljedično praćenje kontakata stanovništva cijeloga svijeta. Oni koji ne prihvate ove mjere bit će zatvoreni u logorima ili stavljeni u kućni pritvor, a oduzet će im se i sva imovina.

(…) U nekim zemljama Veliko poništavanje aktivirati će se između kraja ove godine i prvog tromjesečja 2021. U tu svrhu planiraju se daljnji lockdowni koji će službeno biti opravdani navodnim drugim i trećim valom pandemije.

Dobro ste upoznati sa sredstvima koja su primijenjena za sijanje panike i legitimiziranje drakonskih ograničenja sloboda pojedinaca, umjetnim provociranjem svjetske ekonomske krize. Prema namjerama njenih arhitekata, ova kriza poslužit će kako bi pribjegavanje nacija na Veliko poništavanje postalo nepovratno, dajući tako konačni udarac svijetu čije postojanje žele potpuno poništiti.

 

Eto, draga braćo Križari, vojnici Vojske Ostatka, nalazimo se na pragu vremena jedinstvenog svjetskog nadzora o kojem govori Gospodin u Knjizi Istine, te vas potičemo da molite molitvu koju nam je Gospodin dao kako bi se ovom zlu stalo na kraj.

 

Molitva za sprječavanje Jedinstvenog Svjetskog Nadzora

O dragi Nebeski Oče, u spomen Razapinjanja Tvoga ljubljenog Sina Isusa Krista, ja Te molim zaštiti nas, Svoju djecu, od razapinjanja kojim nas Antikrist i njegovi sljedbenici namjeravaju uništiti. Daj nam milosti koje su nam potrebne da odbijemo žig Zvijeri i pruži nam potrebnu pomoć kako bismo se borili protiv zla koje u svijetu šire oni koji slijede put sotone. Smjerno Te molimo, dragi Oče, zaštiti svu Svoju djecu u ovim užasnim vremenima i dovoljno nas ojačaj da možemo ustati i proglašavati Tvoju Svetu Riječ cijelo vrijeme.

Amen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *