Vijest iz Engleske: Ostvarenje poruke iz Knjige Istine o zabrani javne molitve

Dragi križari, jedan brat proslijedio nam je ovu vijest da je u Engleskoj zabranjena javna molitva. Naime, britanski Donji dom parlamenta izglasao je zakon kojim se oko klinika za ubijanje djece zabranjuje „molitva u tišini“.

Da misle ozbiljno pokazuje i ovaj video, na kojem engleski policajac objašnjava ženi da krši zakon dok moli u tišini, nakon čega je uhićuje. To se dogodilo 6 ožujka u Birminghamu u Engleskoj.

 

Ona kaže: – Ali ja ne demonstriram, ne činim ništa što je zabranjeno.

Policajac odgovara: – No, rekli ste da molite, što je kršenje zakona.

Žena tužno konstatira: – Molitva u tišini.

Policajac kaže: – To je isto tako molitva i to je to kršenje zakona.

 

Poveznica za video je niže:

https://gloria.tv/post/LuN1HDRSudPJ4cnzj6v6QcUpN

Iako je prije desetak godina kada je ova poruka iz Knjige Istine izašla bilo gotovo nemoguće zamisliti da bi neka europska zemlja zabranila javnu molitvu, sada smo to dočekali. I to ne samo glasnu molitvu, nego i molitvu u tišini. I upravo prednjači Engleska, kako je navedeno u poruci niže. Ali nemojte sumnjati da će takve stvari doći i u druge zemlje, jer i to je naviješteno, osobito protiv katolika – pročitajte u poruci niže.

Zato je izrazito bitno da križari i križarice daju punu podršku današnjim moliteljima koji mole po trgovima širom Hrvatske. Sotona će svakako nastojati onemogućiti molitelje na trgovima Hrvatske. Sotona to sada i pokušava na sve načine i preko mnogih ljudi u Hrvatskoj koji su pod njegovom vlašću.

U jednoj poruci Isus kaže: – Ustanite sad, djeco Moja. Borite se sa silama zla prije nego vas unište.

Zato nemojmo biti uspavani i čekati da ovo zlo dođe pred naša vrata – borimo se i svjedočimo za Isusa sada!

337. Druge Zemlje će poći za Engleskom i zabraniti će molitvu u javnosti

Subota, 12. 02. 2012, 10:30 sati

Dijete Moje, o kako plačem, kad vidim, kako mnogi pokušavaju da istrijebe štovanje Moga ljubljenog Sina.

Ja sam ti već prije rekla, da je bitka već počela. Planovi, da se u Engleskoj zabrani javna molitva Bogu, Ocu, i Njegovom dragocjenom Sinu, Isusu Kristu, su već počeli.

Ovo je tek početak. Ubrzo će to (zabrana molitve) važiti u školama i drugim javnim mjestima, dok ne postane protuzakonito, da se u crkvama, koje su Mome Sinu, Isusu Kristu posvećene, moli.

Mržnja protiv Moga Sina – među ljudima i među onima, koji se nalaze u visokim (društvenim) položajima – donosi sa sobom, da će oni sve činiti, što mogu, da bi zabranili javno prakticiranje kršćanske vjere.

Oni, koji Moga Sina mrze, kažu, da oni u Moga Sina ne vjeruju. Ali kako mogu imati tako puno mržnje prema nekome, u koga oni ne vjeruju?

Njihov prezir za Moga Sina će postati jasniji, čim druge Zemlje pođu za Engleskom, i zabrane javno prakticiranje kršćanske vjere.

To će postati kazneno djelo, kad se štuje Moga Sina.

I druge religije, koje Boga Oca priznaju, će patiti zbog toga.

Ali one neće u toj mjeri patiti kao što će to Rimsko – katolička Crkva i drugi kršćani. Njihova patnja će biti intenzivnija.

Molite, djeco, da jedan veliki dio ovog zla bude odvraćen, koje će sada jasno nastupiti.

Tako dugo vremena su oni ostali u tajnosti, koji tvrde, da u Moga Sina ne vjeruju.

Sada će oni puni samopouzdanja nastupiti i Moga Sina će kroz patnju proganjati, koje će oni Njegovim pristašama zadati.

Molite intenzivno, djeco, da bi branili vašu vjeru i da bi zadržali pravo, da Moga Sina javno štujete, bez da se morate stiditi.

 

Molim vas molite ovu Križarsku molitvu (29), Molitva za zaštitu Kršćanstva:

 

O moj Gospodine Isuse Kriste, usrdno Te molim da izliješ Svoga Svetoga Duha na svu Svoju djecu. Molim Te da oprostiš onima koji gaje mržnju u svojim dušama prema Tebi.

 Molim Te, da ateisti otvore svoja okorjela srca u vrijeme Tvoga Velikog Čina Milosrđa i da Tvoja djeca koja Te ljube, mogu Tebe dostojanstveno častiti nadilazeći svako progonstvo.

Ispuni, molim Te, svu Svoju djecu Darom Svoga Duha da se mogu hrabro uzdići i voditi Tvoju Vojsku u posljednju bitku protiv sotone, njegovih demona i svih onih duša koje robuju njegovim lažnim obećanjima.

Amen.

Idi u miru, dijete Moje, i reci svijetu, da se mora pripremiti za ovu veliku nepravdu.

Zahvaljujem ti, da si se odazvala Mome pozivu.

Marija, Kraljica Anđela Majka Otkupiteljstva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *