Viktorija – Gore nego u Kini

Već smo pisali o Australskoj Viktoriji u prošlom članku, međutim ovu brutalnost policije nismo vidjeli niti na videima iz Kine.

Ovdje je primjer akcije na ulici, gdje policija ne preže pred tim da doslovno zgazi autom čovjeka.

LINK: https://twitter.com/melbprisoner/status/1305339140003696641

Postoji video sa konferencije za novinare, poslije ovoga slučaja, gdje su premijera Viktorije Andrewsa pitali za komentar. On je hladno odgovorio da ništa od toga e bi bilo da ljudi ne protestiraju. Rekao je da protestiranje ne samo što je sebično, nego je i glupo.

Jedna osoba je to ovako komentirala: „Rođena sam u bivšoj komunističkoj zemlji. Policijsko ponašanje i Andrewsov odgovor tjeraju me da pomislim da australsku državu Victoria preuzimaju komunisti.

Nema znanstvenih dokaza koji opravdavaju #lockdowns. PCR testovi nisu pouzdani. Simptomi su poput gripe i prehlade.“

Zdrav razum s jedne strane vidi da se događaju jako čudne stvari, a sa druge strane institucionalizirano državno nasilje uvodi sve veću represiju i diktaturu u skoro svakom narodu.

One Comment

  1. Ewa

    Don’t look at evil, because evil can enter you. Look at Jesus, His Love. Put your head on his shoulder. He sees all the evil in the world, and there aren’t many who comfort Him. We should console Him, and then He will reciprocate with His Love, which surpasses everything….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *