Vodeći mediji su naveliko ignorirali Američki Hod Za Život

Washington, D.C. siječanj 2018. 

Većina vodećih medija ignorirala je najveće pro life okupljanje u Sjedinjenim Državama, unatoč prvom obraćanju aktualnog predsjednika ikada.

Stotine tisuća Amerikanaca ujedinjenih diljem zemlje i izvan nje, došli su u Washington kako bi dali vidljivi dokaz svjedočanstva za nerođeni život, i dobili za uzvrat isti nedostojni spomen vodećih medija kao i prije 44 godine.

Velike 3 – televizijske mreže posvetile su kombinirano 2 minute i 6 sekundi Hodu Za Život 2018 god. u večernjim vijestima.

MRC ( Medijski istraživački centar) nazvao je prijenos ove tri TV mreže ( ABC, NBC i CBS) sramotnim.

“Ovaj Hod bio je povijesni, dok se predsjednik obraćao Hodu Za Život uživo preko satelita, ali to nije bilo dovoljno za medije”, naveli su iz MRC-a.

No u zamjenu za to, ove mreže su dale silno vrijeme Ženskom pro abortus Maršu, već slijedeći dan, izvjestio je The Blaze.

Druga MRC studija pokazala je da je pro abortus Ženski Marš primio tri puta više vremena iz sve tri glavne mreže nego Hod Za Život.

Glavni mediji ostaju u vječnoj svađi sa predsjednikom, a izvještaj od prosinca 2017 god., pokazuje kako su tri mjeseca za redom bili neprijateljski nastrojeni prema predsjedniku Trumpu.

https://www.lifesitenews.com/news/mainstream-media-largely-ignores-march-for-life-despite-trumps-historic-add

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *