Vrhunac zla: Gnjusne i nezamislive javne uvrede Bogu i Crkvi u Klagenfurtu

Ljuštura nekadašnje Katoličke crkve tone sve dublje u grijeh. Ima li ijedna zemlja u Europi koja nije ogrezla u svetogrđu i odvratnosti? Austrija, koja je nekada bila braniteljica katoličanstva u Europi danas je zemlja najodvratnije bogohule i perverzije, zemlja ogrezla u mržnji prema svemu svetom.

Već smo u nekoliko navrata govorili o odvratnostima koje se događaju u Austriji, osobito u Beču, no ono što se upravo dogodilo u Klagenfurtu vrhunac je sotonske mržnje prema Bogu i Crkvi.

Tamo je, naime, organizirana „procesija“ sa zastavama na kojima je bio prikaz ženskog spolnog organa. To je trebalo biti izrugivanje tijelovskoj procesiji Katoličke crkve. Zatim je u sklopu toga čina išlo izrugivanje Svetoj Pričesti. Naime, sudionice su davale jedna drugoj ono što se činilo kao posvećene hostije, odnosno Tijelo Kristovo.

A onda su te osobe slobodno ušle u katoličku crkvu, katedralu u Klagenfurtu gdje stoji izložen prikaz ženskog spolnog organa. Sudionice su nosile zastave s prikazima spolnih organa i halje, kao da žele reći da su one perverzne sotonističke svećenice koje slavodobitno mogu ući u Božji Hram.

Besramnost ovog sotonizma bila je jasna na jednom prikazu ove odvratnosti, gdje su umetnuli i masonsko, odnosno sotonističko „svevideće oko“.  

Bio je sunčan dan, a Austrijanci su se okupili i fotografirali ovaj monstruozni „spektakl“.

Ne, nećemo objaviti poveznicu niti slike, jer je ovo toliko grešno i toliko gnjusno da krštena duša ne može niti pojmiti.

Koliko zadovoljštine treba da se ispravi tako strašno zlo?

Zar trebamo očekivati bilo što drugo, osim najgore zamislive Božje kazne? Biblija nas uči da je potpuno izvjesno da će ona doći. Božja pravda je nad nama. Ljudi će se tresti i jecati, živi će zavidjeti mrtvima. Zar smo zaslužili bilo što drugo? Sjetite se ovoga kad milijuni budu umirali u najgorim mukama…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *